News

Deze prank met een tampon gaat echt veel te ver

12

Pranks zijn razendpopulair op YouTube. Ze zijn bedoeld om grappig te zijn, maar sommige grappenmakers gaan té ver. Brad Holmes neemt zijn vriendin Jenny wel vaker in de maling, maar toen hij besloot om een stunt met haar tampon uit te halen, is hij toch echt een stap te ver gegaan. Je gelooft nooit wat hij met zijn vriendin uithaalt...

Brad Holms is absoluut geen best boyfriend of the year. Eerder knipte hij al de paardenstaart van zijn vriendin af toen ze sliep en pakte hij zijn spullen omdat hij zogenaamd iemand anders had ontmoet. Deze pranks gaan al best ver, maar zijn nieuwste prank kan echt niet door de beugel. 

Het leek de grappenmaker wel leuk om een chilipeper tegen haar tampon te wrijven. Vriendin Jenny was ongesteld en bracht een tampon in, die eerder onder handen was genomen door Brad. Al gauw merkte Jenny dat er iets mis was. "Mijn vagina staat in brand!" roept ze. Ondertussen filmde Brad het hele fiasco. Jenny snapte er helemaal niks van en even later gaf haar vriend toe dat hij een chilipeper op haar tampon heeft gesmeerd. Je kunt je wel voorstellen dat Jenny er totaal niet om kon lachen...

De video is inmiddels verwijderd van YouTube wegens 'schending van het beleid van YouTube inzake intimiderende en kwetsende content'. Een prank moet leuk zijn, en niet gevaarlijk. Laten we hopen dat Brad niet nog een keer zo'n absurde grap uithaalt...

Wat vind jij van Brads prank? Vind je het ook echt niet kunnen?

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved

Plaats een reactie

Je bent nog niet ingelogd.

of maak een nieuw account om een reactie te plaatsen.

Of login via Facebook

12 reacties

 • 3 jaar geleden Christina

  Meteen zijn " KROONJUWELEN " in de Tijgerbalsem ...

 • 3 jaar geleden Pindaplukkers

  Zo iets doe je niet, ik had het gelijk uitgemaakt

 • 3 jaar geleden Soundsoldier

  Het is een FAKE prank... hoe had ie zo snel geweten dat ze naar de wc moest voor te verversen,

  anyway, ik ga voor de rest geen aandacht aan dit soort BS geven. Fake of niet, dit hoort geen aandacht te krijgen. Er zijn zoveel andere video's met (fake) pranks, waarbij het niet meer grappig is maar gewoon mishandeling met erachter 'It was only a joke/prank!': en dan posten op sociale media gekomen, gewoon ziek dit soort trend.

  en btw, WIE zou een OPEN tampon gebruiken??

 • 3 jaar geleden Sugarcane

  Ik was al lang weggeweest als iemand mijn paardenstaart had afgeknipt.

 • 3 jaar geleden hasnadima

  Bewerk zijn piemel met een stijltang, ook grappig!

 • 3 jaar geleden Martin Garrix 96

  gaat te ver kill

 • 3 jaar geleden Orchidee

  Ben sowieso geen fan van dit soort youtube-relaties. Allemaal gekke dingen doen met elkaar voor meer views? Gezond hoor.

 • 3 jaar geleden Atosenzosja

  Vreemd dat het dat meisje niet opvalt dat de verpakking eerder open is geweest. Maar mijn vriend was het inderdaad ook niet (meer) geweest.

 • 3 jaar geleden ---

  Dit kan ook nog gevaarlijk zijn volgens mij. En dan nog doe je dit niet.

 • 3 jaar geleden Lisette

  Dat is gewoon gemeen om iemand te filmen op de wc en dat ook online zetten. Ik zal hem meteen dumpen als ik haar was...

 • 3 jaar geleden ballerina

  Ik zou m helemaal verrot slaan en 10 kilo peper in zn ogen persen. Kan ie dat debiele filmpje ook niet meer zien, welke ik ook echt zwaar respectloos vind. Iemand filmen op de wc en het ook nog op internet zetten? Dat doe je je vriendin toch niet aan!

 • 3 jaar geleden Kopjechino

  Ik zou het echt uitmaken, wat een klootzak. Dit is ook nog eens hartstikke gevaarlijk. Dat met die paardenstaart vond ik ook al te ver gaan. Maar ik hou sowieso niet van (dit soort) pranks.

 1. 1