Winnen

Win: de complete Real Techniques Original Collection (OMG!)

[AFGELOPEN]Er is reden voor een feestje op Girlscene HQ, want op Facebook hebben we maar liefst 50.000 likes binnengehaald. Vijftigduizend, dat is echt ontzettend veel! Omdat we erg trots zijn dat er zoveel mensen zijn die Girlscene op Facebook volgen hebben we een te gekke winactie geregeld. Wil je de complete Real Techniques Original Collection winnen? Lees dan snel verder.

Op de Girlscene redactie zijn we al fan van de betaalbare (maar goede!) Real Techniques kwasten. Sterker nog, voordat Real Techniques in Nederland verkrijgbaar was, moesten we altijd een set meenemen als we in Londen waren, zo fan zijn we. Van de Core Collection tot de setting brush, er zijn veel aanraders. Omdat we niet per se één favoriet kunnen kiezen, hebben we samen met Real Techniques besloten om de complete Original Collection set weg te geven op Girlscene! Dat betekent dat we één Girlscene lezeres gelukkig maken met de roze, oranje en paarse kwasten.


Wil je je oude kwasten vervangen? Heb je nog geen goede kwasten in huis? Wil je geen geld uitgeven aan kwalitatief goede make-up kwasten? Vertellen vriendinnen al de hele tijd dat je Real Techniques moet proberen? No worries, als je meedoet aan de winactie ligt de Real Techniques Original Collection misschien binnenkort wel bij jou op de deurmat. 

Wat moet je doen om kans te maken op de complete Real Techniques Original Collection?
♥ Beantwoord de vraag (NIET in het reactievakje, maar in het tekstvakje onder "win"). Laat daar ook je adresgegevens achter!
♥ Volg Girlscene en Real Techniques op Facebook.

Waarom wil je de Real Techniques kwastenset winnen? + adresgegevens!

Deze winactie is niet meer actief, kijk voor meer leuke winacties op www.girlscene.nl/c/46/winnen
Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd. Winnaressen worden na afloop van de prijsvraag persoonlijk gemaild, om privacy redenen worden de winnaressen niet op de site gezet.

LOVE dit artikel
17 meiden hebben deze blog geloved