Beauty

5 haarstijlen waarmee jij het warme weer trotseert

4

Er is niets fijner dan een meisje zijn met lang haar in warm weer. NOT! Ga je volledig on fleek de deur uit, zit het een paar momenten later in vieze slierten vastgeplakt aan je rug. Zo vies! Gelukkig zijn er ook enorm veel hairstyles die geweldig goed gecombineerd gaan met warm weer. Wij geven je graag een paar tips en tricks. Zo ben jij helemaal klaar voor het warme weer!

Het mooie van deze haarstijlen is ook nog eens dat ze super makkelijk zijn! Zo kan je nog een paar minuutjes langer slapen en ga je toch verzorgd de deur uit.

Milkmaid braid
Deze superschattige haarstijl is echt een klassieker, hij heet niet voor niks de milkmaidbraid. De melkmeisjes van vroeger droegen hun haar namelijk altijd in vlechten. Deze haarstijl is niet alleen heel schattig. maar ook heel snel te maken.

Loose bun
Ja, dit is de veredelde versie van de slaapknot. Als je iets beter je best doet in de ochtend, ziet het er geweldig uit. Lekker nonchalant en heel fijn, geen haren in je nek!

Space buns
Deze trend  zie je enorm veel op Instagram. Mensen gaan los met glitter en de kleur van hun haar. Geweldig voor op een festival natuurlijk. maar je kan de glitter natuurlijk ook achterwege laten en dan is het een superfijne haarstijl voor elke dag!

High Ponytail
Ariana Grande rockt hem al langer, maar deze zomer kan je gewoon meedoen! Zorg dat de staart flink hoog zit, want hoe hoger de staart, hoe minder haar in je nek. Met een beetje gel houd je de babyhaartjes in bedwang, zo zie jij er superchique uit!

Ponytailbraid
Wij zijn verliefd op deze 2 stijlen die samen komen. Hoe cool zit dit er uit? Heel erg hippie en nonchalant, perfect voor bijvoorbeeld een date.

Zo, dat is weer een reden minder om te klagen over het warme weer. Wij gaan alvast oefenen, zodat we deze stijltjes onder de knie hebben als het eindelijk weer mooi wordt!

Wat doe jij met je haar als het warm is?

LOVE dit artikel
1 meid heeft deze blog geloved