10 manieren om chunky sandalen te dragen

Fashion door Roos

We kennen ze allemaal nog, de Birkenstocks die we allemaal wilden hebben destijds. In het zilver, goud of een andere hippe kleur waren ze echt een musthave item voor in je kast. Nu is er een nieuwe soort sandaal die helemaal hip is dit jaar, de chunky sandaal! Hier vind je een aantal tips zodat je precies weet hoe je deze sandalen combineert en draagt. Lees snel verder.

Instagram is zoals altijd een fijne inspiratiebron. Veel bloggers en andere meiden zijn al gespot met deze nieuwe trend. Wij zetten ze op een rijtje. Dit zijn onze favorieten!


Zie hier een upgrade van de Birckenstock slippers die we allemaal nog kennen. Deze sandalen zijn iets stoerder door de studs en omdat dit meisje ze combineert met een vrouwelijk jurkje ogen de slippers veel minder grof.
 


De Spice Girls zouden een moord doen voor dit paar sandalen. Hoe cool is de print?!
 


Yes, deze sandalen willen wij zo snel mogelijk op onze wishlist zetten. 
 


Deze zwarte exemplaren lijken een beetje op de waterschoentjes die we allemaal nog wel kennen van zwemtripjes vroeger. Deze look-a-likes zijn in onze ogen wel een stuk leuker! 
 


De combinatie van dit leuke pakje en de sandalen vinden wij heel cool.

De meiden op Instagram weten natuurlijk feilloos de trend te volgen en zien er geweldig uit, maar nu is het jouw beurt! Wij geven je een aantal tips over hoe je deze chuncky sandalen combineert. Zo steel jij de show met je nieuwe schoentjes. 

Een little black dress

Vero Moda - Cocktailjurk €44,95

Skinny jeans 

ONLY Jeans -  Skinny Fit €49,95

Maxi rok

New Look - Maxi rok €24,95

Jumpsuit

ONLY - Jumpsuit €23,95

Ben jij overtuigd van deze nieuwe trend en wil je een paar aanschaffen? Hieronder vind je deze leuke schoenen voor een een leuke prijs:

Platform sandalen €32.38

Platte sandalen €45.07

Metallic sandalen €42.24


Jelly sandalen
€16.90

Wat vind jij van de chunky sandalen?