Fashion

How to style: het bomberjack

Je ziet ze steeds vaker, de bomberjacks. Een kort jasje dat net boven je billen ophoudt. Dit jasje is heel handig voor in de lente, ze zijn niet zo dik en zorgen net voor dat extra beetje warmte op een frisse avond. Ook zijn ze gewoon superstoer, echt een item dat je in je kast wil! Wil jij weten waar je dit toffe jasje koopt en hoe je dit musthave item combineert? Lees dan snel verder!

Verschillende celebrities zijn al gespot met dit hippe jasje. Wij zetten ze voor je op een rijtje. 

Model Gisele Bündchen combineert het jasje met een boyfriend jeans. De superhoge hakken zorgen voor een girly tintje aan de stoere outfit.

Victoria’s Secret model Lily Aldridge is supergoed op de hoogte van de laatste trends, dat bewijst ze hier goed. Haar boxerbraids en de sneakers passen enorm goed bij het jack.

Shay Mitchell kennen we natuurlijk van Pretty Little Liars. Ze combineert haar bomberjack met all black items, dit staat superclassy!

Kendall Jenner, Zendaya en Rosie Huntington-Whitely zien er allemaal heel goed uit, as always… Ze combineren het hippe jasje alle drie met een casual jeans.

Waar trends zijn, is de familie Jenner. Ook Kylie is hip met dit jasje. Dit is een andere versie dan bij de anderen, maar toch even cool. Kylie combineert dit coole bomberjack met leer. We love it!

Yes, Gigi combineert dit jack in een geweldige kleur met een zwarte broek en Converse sneakers. Ook heeft ze haar leuke zus Bella aan haar zijde, geef ons zo’n zus!

Niet alleen celebs kunnen dit toffe jasje dragen, het is vooral dit seizoen echt een musthave item voor in je kast. Je propt hem zo in je tas, en je haalt hem eruit als het wat kouder wordt ‘s avonds. Dus wil jij er superhip bij lopen deze zomer? Dan geven wij je graag wat tips hoe je het bomberjack kan combineren.

White-T – Vero Moda €12,95
Een wit basic t-shirt zorgt voor een sportieve look, het maakt je jasje echt het topstuk van je outfit. En wie heeft hem niet in haar kast hangen?

Leatherlook legging €30,98
Deze leggings zijn echt heel tof om te dragen bij het jasje, het geeft je look enorm veel pit. Zorg dat je de top wat rustiger houdt, dan gaat de aandacht helemaal naar jouw benen!

Adidas Originals – STAN SMITH €89,95
Voor een stoere look heb je natuurlijk een tof paar sneakers nodig, deze sneakers van Adidas zijn perfect. Gigi Hadid kan niet zonder, en dat snappen we. Ze zijn awesome.


Streepjesjurk ONLY 
€26,95
Een jurkje zorgt voor een girly look bij het stoere jasje. Je kan er leuke sneakers onder dragen om de look wel stoer te houden. Hoe leuk is dit streepjesjurkje?!

Pull&Bear Bomber Jacket €42,24                               Topshop – BRUCE – Jas €79,95


Topshop Jas €84,95                                                     Missguided Bomberjack €49,95
 

Hoe zou jij het bomberjack combineren?