Beauty

Hot or not: gekleurde mascara

Wij houden van experimenteren met make-up en we vinden het heerlijk om urenlang voor de spiegel staan. Twintig verschillende looks later gaan we toch met alléén mascara de deur uit. Maar wist je dat je dat je met mascara ook veel kan afwisselen? Wil jij precies weten hoe jij jouw mooie kijkers nog beter laat uitkomen? Lees dan snel verder.

Gekleurde mascara is zeker niet nieuw in de wereld van beauty, want in tijdens jaren '80 was het al hip om deze kleurtjes op je ogen te dragen. Nu is deze trend terug. De gekleurde mascara is gespot bij bloggers en celebs en nu kun jij aan de slag! Het mooiste is om een kleur op je wimpers te dragen die jouw kleur ogen complementeert. Wij zetten ze op een rijtje.


Blauwe mascara
Blauwe mascara is geweldig voor meiden met een lichte huid. De blauwe kleur valt dan echt op! Als je grijze, lichtgroene of bruine ogen hebt staat deze mascara extra mooi. Het blauw zorgt ervoor dat jouw ogen heel goed uitkomen. Je kunt een witte primer aanbrengen als je gezegend bent met donkere wimpers, zodat je de blauwe kleur extra goed ziet.

Bruine mascara
Bruine mascara zorgt voor een net wat zachtere oogopslag. Zwart kan soms nogal streng staan overdag. Als je voor donkerbruine mascara gaat, heb je nog steeds een verleidelijke oogopslag maar ziet het er niet te heftig uit.


Paarse mascara
Paarse mascara ziet er geweldig uit bij meiden met een groene kleur ogen. Het groen in je ogen wordt enorm naar voren gebracht met een kleur zoals paars. Een tip is om ook nog een beetje paarse eyeliner aan te brengen bij de wimperrand, zo krijg je helemaal een mooi resultaat.

Groene mascara
De groene kleur in mascara is prachtig als je bruine ogen hebt en bij meiden met een donkere huidskleur in het bijzonder staat dit geweldig. Zorg dat je de rest van je make-up een beetje rustig houdt als je uitpakt met een gekleurde mascara. Wat ook cool is, is een laagje zwarte mascara en bij de puntjes een laagje groen. Zo krijg je een soort ombre effect.


Roze mascara
Roze is natuurlijk een geweldige kleur en je kunt roze mascara rocken met elke kleur ogen! Het is geweldig tijdens een feestje, zo trek je alle aandacht naar je ogen en creëer je een toffe look.

Gouden of zilveren mascara
Hoe cool is het om je mascara te matchen bij je sieraden? Zo kan je echt helemaal uitpakken tijdens een themafeestje bijvoorbeeld. Zo weet je zeker dat alle ogen op jou zijn gericht.

Heb je de perfecte kleur gevonden voor jouw ogen? Dan kun je ervoor kiezen om de mascara op verschillende manieren aan te brengen. Zo kun je alleen je bovenste wimpers een kleurtje geven of juist alleen de onderste haartjes. Of wat dacht je van de puntjes of juist de basis van je wimperrand kleuren? Ook kun je voor een regenboog aan kleurtjes gaan. Het is heerlijk om te experimenteren!

Durf jij het aan? Shop hier de leukste kleurtjes.

Blauwe mascara €12,34                                              Groene mascara €9,33

Paarse mascara €3,92

Welke kleur wil jij uitproberen?

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved