Beauty

YES: Real Techniques nu bij Etos te koop!

OMG. OMG. OMG!!! Wat we zojuist ontvangen in onze mailbox maakt onze dag. We zijn gek op make-up en we zijn gek op goede make-up kwasten, dus we zijn door het dolle heen. Niets minder dan de kwasten van Real Techniques zijn vanaf DEZE WEEK te koop bij Etos. Het is alsof onze gebeden zijn verhoord... Lees snel verder voor de details.

Etos verkoopt vanaf deze week de kwasten van Real Techniques. Hoe fijn is dat?! Of je nu een beautytutorial op YouTube kijkt of een visagist in actie ziet, de kans is groot dat je de kwasten met het oranje of roze handvat spot. Sterker nog, visagisten gebruiken deze betaalbare kwasten maar al te graag naast hun enorm prijzige make-up kwasten. Wat goed genoeg is voor hen is goed genoeg voor ons, maar helaas was Real Techniques niet makkelijk verkrijgbaar in Nederland. Tot nu.
 


Wie weet spot je de Real Techniques kwasten al bij een Etos filiaal bij jou in de buurt. Of in ieder geval, laten we het hopen. We vermoeden dat de kwasten binnen no time de winkels uitvliegen, dus waarschijnlijk moet je snel zijn als je de kwasten wil bemachtigen. Maar voor welke kwasten kun je eigenlijk bij Etos terecht? Je vindt er in ieder geval de Core Collection, Miracle Complexion Sponge en Expert Face Brush. Daarnaast schijnen er nog meer bestsellers in de winkels te hangen... Go get them now!

Wat vind jij ervan dat Real Techniques bij Etos te koop is?

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved