Beauty

Zo scoor je Kylie Jenner Lip Kits voor veel minder geld

De Lip Kits van Kylie Jenner gaan als warme broodjes over de toonbank. Wat zeggen we? Als ze op voorraad zijn moet je er snel bij zijn, want voordat je het weet zijn ze gewoon uitverkocht! Het prijskaartje van $29 hebben haar fans zeker over voor dezelfde lippen à la Kylie, maar wist je dat je exact hetzelfde product kunt kopen voor veel minder geld? Kylie, licht je iedereen op?

Aangezien je voor één Lip Kit al zo’n $40 verder bent na belasting en verzendkosten zijn er veel mensen op zoek gegaan naar goedkopere alternatieven. We kunnen je vertellen dat het niet lang duurde voordat die dupe werd gevonden bij het merk ColourPop! Sterker nog, de producten lijken wel identiek… Het wordt nog erger, want het lijkt wel alsof Kylie Jenner bijna precies hetzelfde product verkoopt, maar dan met een enorm prijskaartje eraan.

Hoewel Kylie beweert dat met de onderstaande Instagram foto haar Lip Kits absoluut niet hetzelfde zijn als de ColourPop Ultra Matte Liquid Lipsticks toont de ingrediëntenlijst aan dat het misschien niet helemaal waar is.

Kylie, de ingrediënten lijken wel erg veel op elkaar…

De beautyblogger in kwestie begrijpt niet zo goed waarom je voor een Lip Kit van Kylie $29 betaalt en voor de ColourPop variant $6 voor de liquid lipstick en $5 voor een lipliner (alle prijzen exclusief belasting en verzendkosten). BuzzFeed besloot om hiernaar onderzoek te doen en kwam tot de volgende conclusies.

Wat blijkt? De formule van de Kylie’s Lip Kits zijn veranderd. De kleuren zijn niet hetzelfde en volgens de beautyblogger is de kwaliteit een tikkeltje slechter. Dat is op zich al gek. Maar nu komt het: de fabrikant van de Lip Kits, Seed Beauty, is ook de fabrikant van ColourPop. De eigenaren van Seed Beauty, Laura en John Nelson, zijn ook nog eens de oprichters van ColourPop. Oké Kylie… Nu gaan mensen het product wantrouwen. De Lip Kits zien er fantastisch uit en we zien steeds positieve reacties, maar als je product zoveel lijkt op een goedkopere variant denken mensen waarschijnlijk vanaf nu wel twee keer na voordat ze het kopen. Wij vermoeden dat ze een bestaande formule hebben gepakt waar Kylie’s naam is opgeplakt et voilà: gooi de prijs maar omhoog.

Wat vind jij van dit nieuws?

Bron en bron

Must reads 👀