Starbucks komt met een fantastische nieuwe frappuccino smaak!

News door Emma

Summer just got a little sweeter! De frappuccino van Starbucks is absoluut een groot favoriet als het om zomerdrankjes gaat. Caramel, aardbei of toch java chip: het is altijd moeilijk om een smaak te kiezen. En het wordt nu nóg moeilijker, want er komt een nieuwe smaak bij. In twee varianten nog wel! Geloof ons: deze nieuwe frappuccino's moét je proeven!

Houd je van marshmallows? Dan val je met je neus in de boter, want Starbucks brengt S'mores frappuccino's uit! De nieuwe smaak is vanaf vandaag verkrijgbaar in twee varianten: Chocolate Marshmallow en Banana Caramel. De S'mores frappuccino's kun je als Coffee of Crème Blend bestellen. 

S'mores zijn een populaire snack in Amerika. Ze staan bekend als een snack voor bij het kampvuur, veel kinderen zijn ermee opgegroeid. S'mores bestaan uit gesmolten marshmallows met een laagje chocolade tussen twee Graham koekjes, dit zijn volkoren biscuits. Je hoort de marshmallows eigenlijk te roosteren bij een kampvuur, maar je kunt dit ook gewoon bij het gasfornuis of in de magnetron doen.  

De nieuwe frappuccino smaak is op deze populaire snack geïnspireerd. Het koude drankje is vorig jaar in Amerika geïntroduceerd, maar verdween na de zomer van de menukaart. Tot grote spijt van de klanten! "Onze klanten hebben veel gevraagd naar dit zomerdrankje", zegt Starbucks in een persbericht. Reden genoeg om de S'mores frappuccino terug te brengen én wereldwijd verkrijgbaar te maken!

Om je dag nóg beter te maken: Frappuccino Happy Hour begint vandaag! Alle Frappuccino’s voor de halve prijs van 10-13 & 17-20 mei | tussen 15-17. Perfect excuus om de nieuwe frappuccino te proberen!

Wat vind jij van deze nieuwe frappuccino smaak? Welke lijkt jou lekkerder: Chocolate Marshmallow of Banana Caramel?