Vriendinnen uitjes: 11 dingen om te doen dit najaar

Travel door Redactie

Vriendinnen uitjes: wat is er leuker dan dat? Soms heb je absoluut geen inspiratie wat jullie kunnen doen tijdens vriendinnen uitjes. Gelukkig weet Girlscene raad, want vriendinnen uitjes voor op een vrije dag in het najaar vind je in dit artikel. Trommel je vriendinnen maar vast op!

1. Ga naar de kinderboerderij 
Houden jullie van dieren en zoek je nog een leuk uitje met je vriendin? Dan is de kinderboerderij perfect. Eendjes voeren klinkt misschien erg kinderachtig, maar stiekem is het nog steeds hartstikke leuk. Zet deze dus maar bij je lijstje voor de leukste vriendinnen uitjes. 

2. Ga op stap met je kleine nichtje
Jij en je vriendinnen hebben niks te doen en heel toevallig je kleine nichtje ook niet. Ideaal om dit soort dingen om te toveren tot vriendinnen uitjes. Je tante heeft een middag vrij en jullie hebben dikke lol. Wat dacht je van een boswandeling maken of pannenkoeken bakken? Zo heb je een leuk uitje met je vriendin én met je nichtje. Heb je totaal geen ervaring met oppassen? Lees dan dit artikel

3. Huur een huisje in het bos en houd een offline-dag. Geen smartphones, alleen elkaar als gezelschap
Als je denkt aan vriendinnen uitjes, denk je waarschijnlijk meteen aan toffe foto's voor op Instagram. Wat dacht je van een leuk uitje met je vriendin zonder mobiele telefoon? Even helemaal offline en gewoon puur kletsen met elkaar. Misschien gaat er wel een wereld voor je open tijdens dit soort leuke uitjes met je vriendin. 

4. Ga naar het station en pak de eerste trein die aankomt op spoor twee
Houd je van vriendinnen uitjes met avontuur? Pak dan een random trein. Ga naar het station en stap in de eerste de beste trein die aankomt op spoor twee. Laat een dobbelsteen bepalen hoeveel haltes later jullie uitstappen. Dit is pas een leuk uitje met je vriendin. 

5. Een dag naar Parijs of Antwerpen met Thalys
Dit soort vriendinnen uitjes met de trein gaan net een stapje verder dan de vorige. Stap 's morgens in de trein en ga vliegensvlug naar een toffe stad. Jij en je vriendinnen hebben dan nog genoeg tijd om te shoppen en 's avonds ben je gewoon weer thuis. Lees hier meer informatie over Thalys. Dit zijn pas écht leuke vriendinnen uitjes, toch?

vriendinnen uitje

6. Bezoek een mooie plek en oefen met het maken van mooie foto's
Foto's maken is een leuk uitje met een vriendin, dus zeker een aanrader voor in de ideeënbus over vriendinnen uitjes. Ga naar een verlaten kasteel of graffiti muur en maak mooie kiekjes. In het najaar maak jij de perfecte herfstfoto's. Wij voelen nieuwe Instaposts aankomen. Dat allemaal door dit originele idee voor vriendinnenuitjes. Lees hier de perfecte Instagram captions voor onder jouw selfie. 

7. High tea 
Een high tea organiseren is natuurlijk perfect om te doen tijdens vriendinnen uitjes. Ga voor een compleet verzorgde high tea of maak alles zelf. Laat iedereen iets maken en dan hebben jullie meer dan genoeg om samen van te smullen.Yummy!  Vriendinnen uitjes zonder lekkere hapjes zijn er bijna niet, toch? Lees hier alles over een high tea. 

 8. Organiseer een diner
Trommel je vriendinnen op en maak de lekkerste gerechten. Maak verschillende gangen en eet het op in de buitenlucht. Dek de tafel bij iemand in de tuin en maak er een van de leukste vriendinnen uitjes van die je ooit georganiseerd hebt.  

9. Houd een beautyavond
In het najaar kan het soms aan de koude kant zijn buiten en dan wil je niets liever dan jezelf verwennen tijdens vriendinnen uitjes. Verzamel verschillende beautyproducten en test ze uit met je vriendinnen. Bij vriendinnen uitjes horen natuurlijk ook jullie favoriete muziek. 

10. Scoor een herfstoutfit
Niets is een leuker uitje dan met je vriendin op pad gaan om te shoppen. Een herfstoutfit mag natuurlijk niet ontbreken in jullie garderobe. Vriendinnen geven elkaar natuurlijk het beste advies tijdens het winkelen en je hoeft niet eens iets te kopen. Kleding passen is ook al leuk, toch? Wie van jullie scoort de tofste outfit? Vriendinnen uitjes waren nog nooit zo goedkoop ;-). 

11. Organiseer een DIY middag
Heb je geen idee wat je kunt doen tijdens vriendinnen uitjes? Houd een DIY middag. Lekker creatief bezig zijn met de meiden zorgt natuurlijk voor een hoop gezelligheid tijdens vriendinnenuitjes. Verzamel knutselspullen en de pret kan beginnen. Inspiratie nodig? Lees dan dit artikel

Beeld: iStock