Lifestyle

Zoveel calorieën verbrand je tijdens een festival

Het warme seizoen is aangebroken en dat kan maar één ding betekenen: tijd voor festivals! De hele dag keihard dansen op de leukste muziek met een drankje in hand, terwijl je ook nog een flinke tan opdoet. Perfect! Festivals blijken ook nog hartstikke gezond voor je te zijn. Kan jij raden hoeveel calorieën je verbrandt tijdens een festival? 

Festivals zijn niet alleen leuk, maar blijken ook nog goed voor je te zijn! Althans, als je het over beweging hebt. Al dat dansen op de muziek en het lopen van stage naar stage is heel wat waard! Wat blijkt: je verbrandt zo'n 9000 calorieën tijdens een festivaldagje. 

Het bedrijf Whitings heeft uitgezocht hoeveel calorieën we gemiddeld verbranden tijdens een festival. Wist je dat je ongeveer 8 kilometer loopt op een festival? En dan is het dansen nog niet meegerekend, want daar verbrand je ook nog 400 tot 700 calorieën per uur mee!

 

Een foto die door romeestrijd is geplaatst op

Als je alles bij elkaar optelt dan verbrand je zo'n 9000 calorieën tijdens een festival. Kun je al die drankjes en snacks toch nog een beetje compenseren ;-). 

Naar welk fesitval ga jij dit jaar? 

Bron

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved