News

Je spreekt ASOS al de hele tijd verkeerd uit…

Als je ook maar iets nodig hebt op het gebied van mode en accessoires, dan zit je bij een webshop als ASOS goed. Ze hebben serieus alles – maar dan ook echt ALLES – wat je maar nodig zou kunnen hebben. Wij zijn helemaal gek op de webshop, maar wat blijkt? Schijnbaar spreken we ‘ASOS’ allemaal hartstikke verkeerd uit! Hè?!

Of je nu op zoek bent naar een off shoulder top, de perfecte jeans, een nieuw paar schoenen of een jurkje voor een bruiloft: bij ASOS kun je altijd terecht. De webshop is goed gevuld met alles wat je maar nodig hebt voor je kledingkast en dat is precies waar we van houden. We kunnen ons niet voorstellen hoe groot hun magazijn moet zijn. Mede door ons waarschijnlijk heel groot, want onze winkelmandjes worden regelmatig volgegooid… Maar waar we ons ook schuldig aan maken is het feit dat we (en jij waarschijnlijk ook) ASOS helemaal verkeerd uitspreken.

Er zijn verschillende manieren waarop mensen ASOS uitspreken. A-sos, E-sos, A.S.O.S., de opties zijn eindeloos. Maar voor eens en altijd wordt iedereen nu verteld hoe je het dus écht uitspreekt. Deze video is het bewijs:

ASOS spreek je eigenlijk uit als E-sauce of ‘A-sauce’ hoe internationale media het schrijven. Fun fact: wist je al dat ASOS staat voor As Seen On Screen? Weer wat geleerd! Nu kan iedereen het eindelijk goed uitspreken. 😉

Hoe sprak jij ASOS uit?

Must reads 👀