Lifestyle

Je kunt nu schaamtevolle appjes verwijderen voordat de ander ze gelezen heeft

We’ve all been there. Je hebt een glaasje (of twee) op en ineens lijkt het je een heel goed idee om een berichtje te sturen naar je ex. Maar dan krijg je enorme spijt van je berichtje… Wáárom heb je dat nou gedaan?! Gelukkig is er nu een manier om een appje te verwijderen voordat de ander hem heeft gelezen! Dat doe je als volgt…

Dit is de beste uitvinding sinds WhatsApp! Iedereen heeft weleens een appje gestuurd waar je spijt van krijgt. Je tikt uit frustratie een boze app naar een vriendin of stuurt in een opwelling een bericht naar je ex. Als je enorme spijt krijgt zodra je op ‘stuur’ hebt gedrukt, is er nu een manier om het terug te draaien!

Het is mogelijk om een app te verwijderen vóórdat de ander hem heeft gelezen. Zo zal de ander nooit te weten komen wat jij hebt gestuurd! Dat hebben we te danken aan een briljante app, Protect Your Privates. Met één druk op de knop verwijder je dat gênante bericht. Handig!

Mocht de ander het bericht wel gelezen hebben (oeps!) dan heeft de app nog een andere handige functie. Met Protect Your Privates kun je voorkomen dat de ander een screenshot van het gesprek maakt. Zo voorkom je dat het bericht in je vriendenkring of op social media verspreid wordt. 

Protect Your Privates is alleen te downloaden voor iOS, maar het is de bedoeling dat de gratis app ook beschikbaar wordt voor Windows en Android.

Lees ook: wat betekent het geheimzinnige bericht op WhatsApp?

Heb jij weleens een bericht verstuurd waar je spijt van kreeg? Ben je blij met deze app? 

Bron
Beeld: pixabay

Must reads 👀