Food

Dit zegt jouw lievelingstoetje over je persoonlijkheid

Kledingstijl en houding zeggen al heel veel over een persoon, maar eetgewoontes verklappen vaak net iets meer. Je hebt mensen die toetjes niet zo bijzonder vinden en dan heb je ook mensen voor wie dit het allerbelangrijkste deel van de maaltijd is. Voor die laatste groep is het leuk om eens een keer na te gaan wat je lievelingstoetje over je persoonlijkheid  zegt, dus lees maar snel verder en kom erachter!

 

 

Tiramisu
Mensen die verliefd zijn op dit Italiaanse toetje zijn geen huismussen. Ze houden er van om vaak met vrienden, geliefdes of familie uit eten te gaan en de maaltijd dan zo vaak mogelijk grandioos af te sluiten. Vaak een tikkeltje volwassen voor hun leeftijd, genieten ze van complexe smaak combinaties en houden ze ervan om op citytrips te gaan.

IJs
IJsliefhebbers leven over het algemeen redelijk gezond en zijn van de opvatting: alles met mate. Omdat ze niet zoveel met regels hebben, zien ze geen reden om bepaalde bezigheden te beperken tot bepaalde delen van een dag – zo ook met ijs. IJs kan door ijsliefhebbers prima door als nagerecht, snack en zelfs als ontbijt.

Cappuccino
Mensen die na de maaltijd een koffie als toetje nemen, weten waar ze voor staan in het leven en nemen alleen genoegen met het allerbeste. Omdat ze zo gedreven zijn, kunnen ze soms een tikkeltje serieus overkomen, maar onder die soms ondoordringbare buitenkant, zit vaak een echte grapjas die van lol maken houdt.

 

 

Oreo cheesecake
De spreuk ‘I can’t adult today’ is voor jou een soort levensmotto. Waarom zou je je alleen als een volwassene gedragen als het ook anders (en leuker) kan? Bovendien, er is nog tijd zat om de serieuze vrouw in jou te accepteren. Oreo’s zijn jouw lievelingskoekjes en eigenlijk is iedere poging om deze in een toetje te verwerken wat jou betreft een uitstekend idee – zo ook dus de oreo cheesecake

Crème brûlee
Af en toe waan je je een echte Parisienne die zich zorgeloos door de straten van Parijs voortbeweegt op zoek naar het volgende leuke shopadresje, terwijl je een golf van Franse parfum achter je laat. Mensen verbazen zich er soms over dat je met jouw drukke levensstijl er zo stijlvol en verzorgd uit blijft zien, maar jouw geheim is dat je boven alles voor kwaliteit gaat.

Chocolademousse
Deze is vrij simpel. Je bent een echte girly girl die van slaapfeestjes met vriendinnen houdt, uren series kan kijken en natuurlijk moeilijk af kan blijven van chocola. Je houdt van shoppen en hebt misschien een kleine online shopverslaving en kunt uren lang met vriendinnen praten over je nieuwste crush.

 

 

Nutella
Jouw obsessie met Nutella gaat wel heel ver; je kunt het op letterlijk ieder moment van de dag wel eten. Waarschijnlijk heb jij je eigen pot of een geheime Nutella voorraad ergens liggen, waar jij op de nodige momenten graag even gebruik van maakt. Eten is een van je favoriete bezigheden en je houdt er van om alle lekkere dingen (met name toetjes) te fotograferen en op Instagram te zetten. Daarnaast kan het zijn dat bloggen een van je hobby’s is en dat je er van droomt ooit  met je eigen food blog te beginnen.

(Bolletjes)vla
Je bent een echte Hollandse meid – en trots. Eigenlijk snap je maar weinig van al de laatste toetjestrends. Je kunt toch ook gewoon vla eten? Nuchterheid is voor jou heel belangrijk en je vindt het geen probleem om altijd jezelf te blijven – een kwaliteit die anderen bewonderen. Onder alle Hollandse nuchterheid, weet je trouwens wel om op de juiste momenten het kind in je naar boven te halen en dan kan je mensen nog eens verrassen met je eigenzinnige humor.
 

Wat is jouw toetjespersoonlijkheid?