Beauty

Zo ziet één mascara eruit bij verschillende mensen

Beweert een merk dat hun mascara de wimpers volumineuzer maakt? Dan vechten we op de redactie om wie de mascara test. Toen L’Oréal met het nieuws kwam dat de Miss Hippie Mega Volume hun nieuwste mascara zou worden, hadden we al zo’n voorgevoel dat dit misschien wel net zo populair wordt als de Miss Mango mascara. Wij testen het uit!

Regelmatig kom je artikelen op Girlscene tegen waarin je budget mascara’s ziet of leest over welke mascara je juist wel en niet moet proberen. Nu is de vraag natuurlijk of de L’Oréal Miss Hippie Mega Volume mascara de moeite waard is. Dat hebben wij alvast uitgebreid voor je getest! Kijk maar mee. 


Eerst even wat algemene informatie over de mascara!
Belofte: Deze mascara geeft je wimpers een ‘effortless impact’. Je wimpers krijgen een flared look, mega volume en al met al geeft de mascara je een sexy oogopslag. 
Prijs: €9,99
Mascaraborstel: De borstel van deze mascara is recht en heeft middellange plastic haren. Opvallend is dat deze borstel – in tegenstelling tot sommige L’Oréal mascara’s – niet flexibel is. 
Formule: Nat.
Buildable: Ja, maar niet per se aan te raden.


Renée’s oordeel: 
Bij het aanbrengen van deze mascara voelde ik gelijk dat ik dit een fijne mascara zou vinden. Ondanks dat de borstel een tikkeltje te groot is in mijn ogen – en je daardoor sneller vlekjes krijgt – bracht de mascara zelf fijn aan. Ik houd van ‘natte’ mascara’s, dus de Miss Hippie mascara en ik kunnen goed met elkaar opschieten. Na het aanbrengen was ik meteen enthousiast en hoewel mijn wimpers altijd nog iets inzakken blijft deze mascara goed op z’n plek zitten. Dit is wel een mascara die ik opnieuw zou kopen.

♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ 8/10


Lisa’s oordeel:

De structuur van de mascara vind ik heel fijn. Het is een groot borsteltje en daar ben ik zelf wel fan van. Toch zou ik de mascara zelf niet zo snel kopen. Mijn wimpers blijven niet zo mooi uit elkaar en ze lijken aan elkaar vast te plakken. De mascara geeft wel veel volume aan mijn wimpers en dat vind ik zeker een pluspunt.

♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ 7/10

Marlieke’s oordeel:
Ik houd zelf wat meer van mascara’s met een dun borsteltje. De borstel van deze mascara is best wel flink. Daardoor krijg je gelijk meer product op je wimpers en daar houd ik niet zo van. Ik heb liever een mascara die heel licht is, zodat mijn wimpers een beetje mee omhoog krullen. Voor de onderste haren vond ik deze mascara wel heel fijn omdat hij mooi diep zwart is. Toch zou ik hem zelf niet kopen.

♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥  6/10

Emma’s oordeel:
‘Mega volume’ staat er op de verpakking. Dat klinkt al goed! Het aanbrengen van de mascara gaat makkelijk, ondanks de grote borstel. Na de eerste laag zag ik al meteen een enorm resultaat. Mijn lange wimpers komen helemaal tot hun recht met deze mascara. Ik vind dat de Miss Hippie Mascara zijn belofte heeft waargemaakt. Je kan met deze mascara echter niet te veel lagen aanbrengen, dan komen er klontjes op je wimpers. Maar omdat het resultaat met één laag al zo goed is, is dat ook helemaal niet nodig. Deze mascara zal ik zeker in mijn make-uptasje willen hebben.

♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ 8/10

Wat vind jij van deze mascara?

Must reads 👀