Films & Series

Héél slecht nieuws voor The Vampire Diaries fans!

Elke week zitten we weer klaar voor een nieuwe aflevering van The Vampire Diaries. Een tv-serie waar zóveel in gebeurt, dan moet je wel weten hoe het verder gaat! De knappe koppen van Stefan en Damon helpen natuurlijk ook mee ;-). Ben jij ook groot fan van The Vampire Diaries? Dan hebben we helaas héél slecht nieuws voor je… 

Vorige week werd bekend dat een personage uit The Vampire Diaires stapt, maar daar blijft het slechte nieuws helaas niet bij. De tv-serie stopt na seizoen acht! Dat betekent dat we nog maar één seizoen hebben om naar de avonturen van de Salvatore broers te kijken. Oh neee!

Het verschrikkelijke nieuws is nog niet bevestigd door CW, het Amerikaanse netwerk waarop de serie wordt uitgezonden, maar we nemen het nieuws heel serieus doordat Ian Somerhalder het zelf bekend heeft gemaakt. De acteur vertelde fans op de Walker Stalker Con in Nashville dat seizoen acht de laatste zal zijn. “We hebben besloten om nog één seizoen te maken om het verhaal goed te eindigen,” aldus Ian. 

Gelukkig is er ook nog een positieve noot. Nina Dobrev keert zeer waarschijnlijk terug in het laatste seizoen! “Nina zal absoluut deel uit maken van het laatste seizoen,” zegt een bron tegen The Hollywood Life. “Ze komt 1000% zeker terug”.

Vind jij het erg dat The Vampire Diaries gaat stoppen? 

Bron, bron

Must reads 👀