Lifestyle

7 redenen waarom je een weekendje weg moet met je vriendinnen

Heb jij een groepje met vriendinnen? Dan is een vriendinnenweekend onvermijdelijk. Ga samen op avontuur met je BFFs. Maakt niet uit waar jullie naartoe gaan, jullie zijn met z’n allen en dat is het enige wat telt. Elk meisje heeft een vriendinnenweekend nodig. Ben je nog niet overtuigd? Girlscene zet een aantal redenen op een rij waarom je écht een keer een weekendje weg moet met je BFFs.

Je moét een keer een weekendje weg met vriendinnen omdat…

1. Jullie onvergetelijke herinneringen maken
Later vertel jij tegen je kinderen hoe leuk dat weekendje weg met je vriendinnen was. Een vriendinnenweekend is onvergetelijk. Je zal nooit meer vergeten hoe jullie de weg kwijt raakten, pizza bestelden omdat jullie avondeten was mislukt en een halfuur de slappe lach hadden om een flauwe grap.

2. Jullie elkaar nóg beter leren kennen
Jullie zijn al goede vriendinnen, maar tijdens een tripje leer je elkaar pas echt goed kennen. Who knew dat jouw vriendin snurkt als een vent? En wie is een ochtendmens en wie een avondmens? Bovendien zijn jullie tijdens een girls weekend op elkaar aangewezen en hebben jullie de volledige aandacht voor elkaar. Wie had gedacht dat jullie nóg betere vriendinnen konden worden na een vriendinnenweekend?

3. Jullie ongegeneerd over jongens kunnen praten
Of jullie nou 12, 20 of 40 jaar zijn: elk vriendinnengroepje heeft de nodige dosis boy talk nodig. Tijdens een vriendinnenweekend hebben jullie zeeën van tijd om over al jullie liefdesperikelen te praten. Elk detail kan besproken worden. Hoe heerlijk is dat?

4. Jullie het verdienen
De één heeft keihard gebikkeld voor een examen, de ander heeft een moeilijke tijd achter de rug en jij hebt het super druk gehad op je (bij)baan. Of gewoon, omdat jullie er zin in hebben. Jullie verdienen allemaal een weekend vol gezelligheid en avonturen!

5. Jullie eindelijk tijd voor elkaar hebben
Hoe jammer je het ook vindt, je ziet je vriendinnen veel te weinig. Iedereen heeft haar eigen leven en soms is het moeilijk om de agenda’s op elkaar af te stemmen. Tijdens een vriendinnenweekend hebben jullie eindelijk tijd voor elkaar. Bijkletsen maar!

6. Jullie gegarandeerd de slappe lach krijgen
Wees voorbereid op een flinke lachkick, want als jullie bij elkaar zijn dan maken jullie gegarandeerd de meest hilarische en flauwe grappen. Dat is nog eens een leuke manier om een sixpack te krijgen ;-).

7. Het sowieso gezellig wordt
Je vriendinnen en jij bij elkaar, dat staat gelijk aan een hoop gezelligheid. Waarom zou je géén zin hebben in een vriendinnenweekend? Het is alle tijd en geld sowieso waard, want met jouw BFFs is het één groot feest.

Jij kunt een weekendje weg winnen met jouw drie vriendinnen!
CosmoGIRL! en GIRLZ verzorgen een superdeluxe weekend en jij kunt erbij zijn. Jullie krijgen een manicure, gaan shoppen met een styliste, worden opgemaakt door een visagiste en gaan daarna naar The Bodyguard. En op jullie luxe hotelkamer staat ook nog een goodiebag klaar! Markeer 30 april en 1 mei alvast in je agenda, want als je meedoet met de winactie maak je kans om erbij te zijn.

Wat kun je precies winnen?
Jij en drie vriendinnen…
… worden ’s ochtends opgehaald in stijl.
… krijgen een manicure bij SOAP TREATMENT STORE.
… krijgen een shop sessie met een stylist.
… krijgen een complete Primark-outfit t.w.v. €100,- p.p..
… krijgen een heerlijke lunch.
… worden opgemaakt door een visagist.
… krijgen een superlekker diner.
… gaan naar de musical The Bodyguard (+ backstage tour).
… sluiten de dag af met een drankje.
… krijgen een goodiebag van essence cadeau.
… overnachten in een luxe suite in de viersterrenhotel Dom in Utrecht.

Tijdens het weekend zijn er de hele dag twee begeleiders aanwezig.

Wil jij dit vriendinnenweekend winnen? Meld je hier aan en maak kans!

Must reads 👀