Lifestyle

Nieuwe stagiaire: Eugenia!

Hoi! Ik ben Eugenia en de komende maand zal ik jullie op de hoogte houden van fashion, beauty en lifestyle nieuws. Ik was al een tijdje op afstand bezig omdat ik in Wales de studie tijdschriftjournalistiek doe, maar kan nu eindelijk op de redactie in Amsterdam aan de slag. Vaarwel Engelse ontbijtjes, hallo Nederland!

Waarschijnlijk heb je al eerder iets van mij gelezen, zoals het artikel over wat jouw mobielhoesje over je zegt, waarom lijstjes maken zo leuk (en nuttig) kan zijn en laatst nog tips voor de leukste kattencafés die je kunt bezoeken.


Ik volg veel verschillende beauty- en lifestylebloggers en vloggers en word vaak opgeslokt in het zwarte gat dat YouTube heet – wat heel ontspannend kan zijn. Ook moet ik iedere dag minstens een keer goed op Instagram scrollen om inspiratie op te doen.

Meer over mij: ik ben een tijschriftjunkie en heb nogal een parfumobsessie– verschillende parfums ruiken zonder verder ander doel is voor mij een serieus een hobby. Verder hou ik natuurlijk ook van shoppen en zing ik (bijna) overal – tot nu toe nog niet op de redactie.

 

1st #saturday waking up in #Cardiff again #goodskinday

A photo posted by Eugenia Melissen Ferrer (@genilookingup) on

Waar ik in de toekomst echt een keer heen zou willen: Japan. De make-up schijnt er speciaal te zijn, ze hebben super bijzondere kit-kat smaken (groene thee, zoete aardappel) en zowel de natuur als de steden zien er prachtig uit.

Ik hoop dat jullie mijn artikelen met plezier lezen!

Liefs, Eugenia

LOVE dit artikel
1 meid heeft deze blog geloved