Health

Wauw: zo krijg je killer buikspieren in 2 weken

17

De ene na de andere sportchallenge vliegt je tegenwoordig om de oren maar de grote vraag is: werkt het wel? Op de Girlscene redactie deden we jaren geleden enthousiast mee met de 30 Day Squat Challenge - mét resultaat - en nu laat iemand zien hoe je in twee weken buikspieren krijgt. En weet je? Het resultaat is verbluffend! 

Freelance redacteur Jane Brendlinger is niet altijd even blij met hoe haar buik eruit ziet. Dat is misschien geen verrassing, want er zijn genoeg meiden die niet helemaal blij zijn met hoe strak hun buik is. Jane besloot om er iets aan te doen en daarom ging ze de uitdaging aan om gedurende 2 weken iedere dag 8 minuten lang buikspieroefeningen te doen. Ze verwachtte er niet veel van, maar OMG: bekijk het resultaat!

Voor de challenge pakte ze de volgende retro video erbij.


Zou het werken als je 14 dagen achter elkaar iedere dag 8 minuten besteedt met de oefeningen uit de video hierboven? JA! Kijk naar de foto's van Jane, dat is het ultieme bewijs.

Dag 1


Dag 7

Dag 14

Je hoeft niet te verwachten dat je na 2 weken een sixpack hebt, maar je ziet toch duidelijk verschil. Probeer het zelf eens uit als je het niet gelooft. ;-)

Wat vind jij van dit resultaat?

Beeld: iStock

LOVE dit artikel
10 meiden hebben deze blog geloved

Plaats een reactie

Je bent nog niet ingelogd.

of maak een nieuw account om een reactie te plaatsen.

Of login via Facebook

17 reacties

 • 3 jaar geleden Demi

  het lijkt alsof ze haar buik heeft ingetrokken

 • 3 jaar geleden sara_lynn

  Och och, de titel luidt 'Wauw: zo krijg je killer buikspieren in 2 weken' en vervolgens 'Je hoeft niet te verwachten dat je na 2 weken een sixpack hebt', álsjeblieft zeg.

 • 3 jaar geleden AwesomeDonut

  Volgens mij zit die broek bij de 2e en 3e foto hoger 👀

 • 3 jaar geleden Dysis-Blog.simplesite.com

  @xlionesx helemaal mee eens !

 • 3 jaar geleden xlionesx

  je zou meer resultaat zien al die persoon de foto's van de zijkant gemaakt zou zijn

 • 3 jaar geleden Meloentjuh4you

  Om in 2 weken verschil te zien qua buikspieren moet je wel heel hard trainen & natuurlijk gezond eten. Ik denk dat dit nogal een slecht beeld geeft. Zoals te zien heeft ze ook nog buikvet & buikvet met spieren gaan niet samen. Echt verschil is hierin dan ook niet echt te zien, behalve dat ze haar buik inhoudt.

 • 3 jaar geleden La_Jul

  Voor de meisjes die een leuke workout willen: volg Blogilates op youtube (https://www.youtube.com/channel/UCIJwWYOfsCfz6PjxbONYXSg) !!! ze is super enthousiast en je ziet echt goede resultaten, zowel uiterlijk als innelijk. Ze heeft ook begin maart een nieuwe soort training uitgebracht: PIIT (pilates intense interval training) https://www.piit28.com/a/787/FFpbkL2L , deze heb ik meegedaan en ik zie echt wel verschillen!!! + als je de resultaten van alle meisjes wil zien zoek dan op instagram hastag: PIIT28 . En voor nog meer resultaten is er de 28resetchallenge https://www.piit28.com/a/788/FFpbkL2L waar ze gezonde recepten deelt (ook een vegan versie)... als je nog meer uitleg wil: https://www.youtube.com/watch?v=g1FmWgPJK7U hier legt ze uit hoe het allemaal werkt!

 • 3 jaar geleden Dysis-Blog.simplesite.com

  in zag niet echt een verschil maar ik denk wel als je nog een beetje langer volhoudt dat je meer verschil zou zien

 • 3 jaar geleden Sabrina

  Hi! Ik zie wel enigsinds verschil, voornamelijk in hoe fit en vrolijk ze eruit ziet. Op internet heb je zoveel keuzes! Fitnes blender is heel erg bekend en bijvoorbeeld fitgirl code! ik train voornamelijk met deze https://www.youtube.com/watch?v=G35h17UcSiY van https://www.mymodelworkout.com.

 • 3 jaar geleden Distel

  Ah, ik was al bang dat ik de enige was die geen verschil in de foto's zag haha. Maar ja, buikspieren zichtbaar laten worden is een combinatie van gezond eten en cardio doen om je buikvet weg te krijgen.. Je kun nog zulke sterke buikspieren hebben, met een laag vet erover worden ze niet zichtbaar.

 • 3 jaar geleden Juuuls1111

  Je ziet idd niet echt een verschil.. Om echt je buikspieren te zien, moet je volgens mij die workout combineren met cardio om zo je vet weg te werken..

 • 3 jaar geleden Kimberley Rosendal

  Buikspieren heb je van nature. Om ze zichtbaar te maken moet je juist je buikvet wegwerken. Cardio en gezonde(re) voeding in goede mate is juist de manier om een strakkere buik te krijgen. Buikspier oefeningen maken je spieren enkel sterker…

 • 3 jaar geleden rebeccb

  ik zie niks hoor

 • 3 jaar geleden swiftie

  uhh ik zie geen verschil

 • 3 jaar geleden Evelyne

  Buikspieren zichtbaar maken dmv oefeningen. Grootste fabeltje dat nog steeds rondgaat...

  Enkel en alleen door ook je voeding (drastisch) aan te pakken, en dus daadwerkelijk af te vallen, zul je je buikspieren zichtbaarder maken. Trainen heeft zeker zin om ze sterker te maken en iets te vergroten, en ook zal goed getrainde buikspieren een hoop doen voor je houding. Maar worden ze extra zichtbaar als je elke dag 100 crunches doet? Nee. Of je moet al een erg laag vetpercentage hebben, dan werkt het wellicht.

 • 3 jaar geleden Niabi

  Er is dus letterlijk niets veranderd. In de eerste foto staat ze met haar bekken naar achter gekanteld, op de tweede is haar legging hoger getrokken en op de laatste foto staat ze met haar bekken naar voren gekanteld. Met verschillende lichaamsposes kan je veel doen uitschijnen

 • 3 jaar geleden Claudia

  Waauw wat een verschil... Moet ik iets zien? In ieder geval niet zoals de titel zegt buikspieren in twee weken😂

 1. 1