Food

Sushi liefhebbers worden zó blij van deze nieuwe food trend!

Je eet het liefst elke dag nigiri en hosomaki, je bent inmiddels een master in het eten met stokjes en bij jouw favoriete sushirestaurant kennen ze je bij naam. Ben jij ook een enorme sushi liefhebber? Dan hebben wij héél goed nieuws voor jou, want er is een foodtrend waar jij heel blij van wordt. Vergeet nigiri en hosomaki, vanaf nu wil je dit gerecht alleen nog maar eten!

Ben je gek op sushi en op hamburgers? Dit klinkt misschien als een vreemde combinatie, maar geloof ons: dit nieuwe gerecht wordt jouw nieuwe verslaving. Sam van So Beautifully Raw heeft het beste van twee werelden gecombineerd en kwam met het meest briljante recept ooit: de sushiburger! 

De sushiburger is niet alleen waanzinnig lekker, maar ook hartstikke Instagramwaardig. Geen wonder dat we de sushiburger steeds vaker voorbij zien komen! Je kunt de sushiburger maken met de ingrediënten die je maar wilt, denk aan zalm, avocado, zeewierbladen, sushirijst en sesamzaadjes. Als je meer richting de burger wilt, kun je ook kiezen voor kip of pulled pork!

Het enige nadeel van de sushiburger is dat het moeilijk te eten is. Maar als echt sushi liefhebber moet het te doen zijn! 

 

Een foto die door alexjollie is geplaatst op

Wat vind jij van de sushiburger? Wil jij het eens proberen? 

LOVE dit artikel
1 meid heeft deze blog geloved