Beauty

Deze make-over met krachtige boodschap zal je ontroeren

5

Make-overs hebben iets speciaals. Het is sowieso enorm spannend om het eindresultaat te zien, maar het is misschien nog wel leuker dat de deelnemer een enorme boost van zelfvertrouwen krijgt door de verandering. Deze make-over is er ook zo één, maar heeft ook nog eens een heel krachtige boodschap. De prachtige make-over van Luzmaria Vargas bewijst dat schoonheid van binnen zit... Pak de tissues er maar bij!

M.A.C. is één van onze favoriete make-upmerken en dat bewijst deze make-over weer eens. In november konden fans kans maken op een ticket naar New York. Het enige wat ze daarvoor hoefden te doen is een foto insturen en in 100 woorden te vertellen wat hun levensmotto is en hoe dat van invloed is op hun stijl, hart en ziel. Had je gewonnen, dan kreeg je een foto- en videoshoot om jouw verhaal te vertellen.

Luzmaria Vargas uit Californië was één van de gelukkige winnaars. Een terechte winnares, want Luzmaria's verhaal is krachtig en ontroerend. Luzmaria heeft een maatje meer en in de video vertelt ze dat haar figuur haar altijd heeft benadeeld. "Op een feestje word ik gevraagd om de foto te maken, omdat ze mij er niet op willen," zegt ze. "Sommige mensen denken dat je geen gevoel hebt omdat je te zwaar bent". 

Met de video wil Luzmaria bewijzen dat je geen Victoria's Secret lichaam hoeft te hebben om mooi te zijn. Ze hoopt dat mensen die zich niet mooi genoeg voelen inspireert om zichzelf te laten zien. "Go for it!" Het is een prachtige make-over en vooral video geworden met een sterke boodschap. Luzmaria en M.A.C. herinneren ons eraan dat schoonheid van binnen zit! "Beautiful in and out. Because it's not about the size or color. It's the inside that counts."

Ook leuk om te lezen: Zo gaat het er achter de schermen aan toe bij M.A.C. tijdens London Fashion Week

Wat vind jij van de make-over? Heeft het jou ook zo ontroerd? 

LOVE dit artikel
3 meiden hebben deze blog geloved

Plaats een reactie

Je bent nog niet ingelogd.

of maak een nieuw account om een reactie te plaatsen.

Of login via Facebook

5 reacties

 • 3 jaar geleden Tanysia

  Ik vind het een prachtige vrouw! Ik snap niet waarom mensen zo vreemd over haar denken. Ze is misschien niet de allerdunste, maar dat maakt toch niet uit. Sinds wanneer letten mensen zoveel op het uiterlijk. In plaats van het innerlijk, dat telt dus ook ineens niet meer mee. Echt schandalig dat er zulke mensen zijn alleen maar naar de looks van een ander kijken. Oke iemand is misschien iets breder dan jou of dunner, maar moeten we hun dan ook anders behandelen? Lijkt mij niet het geval, iedereen is gelijk ook al zie je er anders uit. Niet iedereen heeft het perfecte lijf waar we allemaal van droomde. Just go girl! You can do it! xoxo

 • 3 jaar geleden mara

  heftig verhaal ik vind het echt stoer dat ze dit zo voor de camera durft te zeggen.

 • 3 jaar geleden fleurdk

  echt mooie boodschap, ik raad ook Lefery creme aan als een primer

 • 3 jaar geleden Darkness

  Mooie boodschap

 • 3 jaar geleden Dysis-Blog.simplesite.com

  eerlijk is eerlijk , ze is wel heel mooi , maar met paar maandjes sport word ze echt prachtig

 1. 1