Hoe gaat het nu met Tila Tequila?

Celebs door Emma

In de categorie 'vreemde maar verslavende tv-programma's' valt ook A Shot At Love With Tila Tequila. In de datingshow van MTV streden mannen én vrouwen om de liefde van de biseksuele Tila Tequila. Het is alweer acht jaar geleden sinds de laatste aflevering van het programma. Hoe gaat het nu met Tila Tequila? Girlscene zocht het voor je uit. Spoiler: Tila leidt een héél vreemd leven...

We leerden Tila Tequila kennen als een sexy dame die op zowel vrouwen als mannen valt. Voordat Tila haar eigen datingshow kreeg op MTV, had ze veel succes op MySpace. Maar ze werd pas écht bekend door A Shot At Love With Tila Tequila. Ook al heeft het tv-programma slechts twee seizoenen gekregen, zal niemand de excentrieke Tila snel vergeten. Hoe gaat het nu met haar? Wat heeft ze al die tijd uitgespookt? Nou, véél!

Hoewel Tila niet meer op de buis verschijnt, komt ze nog wel vaak in opspraak. De realityster heeft de afgelopen jaren absoluut niet stil gezeten. Dit heeft Tila de afgelopen jaren onder andere gedaan: 

1. Tila heeft een boek uitgebracht
Vlak na het tweede en laatste seizoen van haar programma, bracht Tila een boek uit. Het boek heet Hooking Up With Tila Tequila: A Guide to Love, Fame, Happiness, Success, and Being the Life of the Party waarin ze haar levensverhaal vertelt, vragen van fans beantwoordt en tips geeft om beter in bed te worden. 

2. Tila was verloofd
In 2009 verloofde Tila zich met socialite Casey Johnson. Helaas voor Tila liep het sprookje niet goed af, begin 2010 werd haar verloofde dood aangetroffen. 

3. Tila is moeder geworden
Isabella Monroe werd in november 2014 geboren en het meisje is de ster van Tila's Instagram-account. Tila voedt Isabella alleen op. Muzikant Thomas Paxton Whitaker is de vader van Isabella en eist nu de volledige voogdij. Tila is volgens hem 'niet in staat om voor Isabella te zorgen'. Dit verhaal krijgt ongetwijfeld nog een staartje...

4. Tila werd opgenomen in een afkickkliniek
Tila meldde zich in 2012 bij een afkickkliniek voor een verslaving aan verdovende middelen en psychische problemen. 

5. Tila deed mee aan een andere realityshow
In 2015 deed Tila Tequila mee aan een andere realityshow: Celebrity Big Brother. Dit was echter van korte duur, want ze werd uit het programma gezet nadat bekend werd dat Tila in 2013 verheerlijkende uitspraken over Hitler heeft gedaan. 

6. Tila probeerde het als artiest
Tila heeft het ook nog als artiest geprobeerd. In 2007 kwam haar EP 'Sex' uit en in 2010 volgde 'Welcome to the Dark Side'. 

7. Tila bedelde haar fans om geld
Tila heeft het de laatste jaren niet meer zo breed, maar gelukkig voor haar heeft ze fans die haar willen helpen. De realityster heeft haar fans om een donatie gevraagd omdat ze haar huur én inboedel niet meer kon betalen. Tila zette een GoFundMe-pagina op waar 'fans van haar werk' geld op konden storten. "De reden dat ik deze pagina heb aangemaakt is omdat ze mijn huur hebben verhoogd naar 4500 dollar per maand, en als alleenstaande moeder zonder hulp van de vader valt het niet mee op voor twee mensen te zorgen met slechts één inkomen", schrijft ze op haar website. Het is haar gelukt, binnen een week haalde ze meer dan $2500 binnen.

8. Tila doet bizarre uitspraken
Tila is misschien niet meer op tv, maar komt nog regelmatig in de media. Dat komt vooral door haar bizarre uitspraken. Zo beweert Tila dat de maan een hologram is en de aarde plat, dat ze naar Mars is geweest en haar voorouders buitenaardse wezens zijn, dat ze een Russische spion gezonden door Vladimir Poetin is en dat Hillary Clinton eigenlijk een kloon is en de echte Hillary al lang dood is. Tila gelooft dat ze een engel op aarde is en helende krachten heeft. 

9. Tila brengt 'hot video's' uit
Op dit moment verdient Tila een zakcentje bij met het uploaden van 'hot video's'. Mensen kunnen deze pikante filmpjes zien tegen een kleine vergoeding. 

Keek jij ook altijd naar A Shot At Love With Tila Tequila? Wat vind je van Tila?

Bron, bron, bron