News

Je raadt nooit waarom Justin Bieber stopt

Arme Justin. Het lijkt hem allemaal een beetje te veel te worden en daarom heeft hij besloten om een drastische verandering in zijn leven toe te passen. Terwijl wij sliepen heeft hij op social media een bericht geplaatst dat hij gaat stoppen. No worries, hij blijft wel zingen maar sommige dingen waarmee je te maken krijgt als bekendheid cancelt hij nu.

Justin Bieber is druk bezig met zijn wereldtournee, maar het valt hem zwaar. Het is begrijpelijk dat het niet makkelijk is om één van de bekendste zangers ter wereld te zijn. Je voelt altijd de druk om er goed uit te zien, om goed te presteren en tot overmaat van ramp liggen er ook nog eens overal camera’s op de loer én wachten mensen tot je weer de fout ingaat. Voor een wereldster is het dus niet altijd even makkelijk om bekend te zijn en zo heeft Justin Bieber ook problemen.

Misschien verklaart het hoge prijskaartje nu wel dat Justin Bieber meet & greets helemaal niet zo leuk vindt. Je betaalt zo $925 (ruim €820) om heel even Justin te mogen ontmoeten. En dat terwijl hij helemaal niet blij wordt van deze onmoetingen! Alhoewel, hij vindt het leuk om zijn fans te ontmoeten, maar na de meet & greet voelt hij zich zo slecht dat hij zich (bijna) depressief voelt. In de Instagram post hieronder legt hij het allemaal uit:

Laten we hopen dat dit het enige is wat hij cancelt!

Wat vind jij ervan dat Justin Bieber geen meet & greets meer doet?

Must reads 👀