Beauty

Contouring producten die wél betaalbaar zijn

3

Contouring is natuurlijk al een hele tijd hot als het om beauty en make-up gaat, maar toch duurde het even voordat de merken in de drogisterij op deze trend gingen inspelen. Maar nu is het eindelijk zover! Als je geen €45 voor een contouring palette over hebt kun je nu eindelijk je slag gaan bij de goedkopere merken. Girlscene zet ze op een rij.

Nu contouring nog steeds één van de grootste trends is kunnen merken er niet meer omheen: het is echt tijd om contouring producten op de markt te brengen. Je kunt al tijden contour kits kopen van merken zoals Anastasia Beverly Hills en Smashbox, maar helaas hangt daar een flink prijskaartje aan. Wie niet zo'n groot budget heeft of simpelweg niet veel geld aan make-up uitgeeft kan nu gelukkig contouring producten bij de drogisterij kopen en dat voor niet meer dan 8 euro!


Catrice Allround Contouring Palette
Prijs: €3,99

Is cream contour iets waar je gek op bent omdat je een avondje uitgaat of een droge huid hebt? Dan kun je nu voor €3,99 een palette kopen van Catrice! Ook handig: voor de contouring dummies staat op de achterkant van het Catrice Allround Contouring Palette waar je de kleuren aanbrengt. De kleurselectie van dit budget palette is trouwens indrukwekkend, want het heeft alle kleuren die je nodig hebt als je een lichte tot medium huidskleur hebt! De eerste kleur in het doosje is perfect om schaduw aan te brengen. De tweede bruine kleur warmt je gezicht op en de twee huidtinten zijn ideaal als highlighter. Bovendien zit er rechts in het palette één glanzende kleur die voor een mooie glow zorgt.

Wat zowel een voor- als een nadeel is, is dat de kleuren niet mega gepigmenteerd zijn. Aan de ene kant is dit handig als je niet zo goed bent met make-up - zo breng je niet snel te veel aan -, maar aan de andere kant heb je dan misschien wel meer nodig om de kleuren te laten opvallen.

Catrice Prime & Fine Professional Contouring Palette
Prijs: €4,59

Catrice heeft ook een contouring palette in poedervorm. Het Prime & Fine Professional Contouring Palette heeft in tegenstelling tot het Allround Contouring Palette twee kleuren, wat in principe genoeg is voor iedere dag. Het palette heeft een donkere en een lichte kleur waarmee je kunt shapen en highlighten. Dit palette komt in twee verschillende kleuren.


MUA Bronze & Sculpt Contour Kit
Prijs: €7,49

Kun je MUA kopen bij Kruidvat in jouw buurt? Dan kun je daar nu de Bronze & Sculpt Contour Kit vinden. Wat fijn is aan de contour kit is dat het in twee verschillende kleuren komt, namelijk light medium en medium dark. Slim, want zo kunnen zowel meiden met een lichte als meiden met een donkere huid dit gebruiken. Pluspunten voor de grote spiegel in de contour kit!

Essence Shading Powder
Prijs: €2,99

Als je een contouring palette zoekt dat nog goedkoper is, dan is Essence het merk waar je naartoe moet gaan. Essence is namelijk nog net iets goedkoper dan Catrice bijvoorbeeld. Essence heeft Shading Powders in twee kleuren. Het verschil tussen de twee kleuren is dat de highlighter bij de ene Shading Powder warm is en bij de andere Shading Powder juist meer roze. Bij dit contouring product kun je dus het beste kijken naar de warmte van je huid. Heb je een koele ondertoon? Kies dan voor de roze highlighter. Heb je een warme ondertoon? Dan is de warme highlighter meer iets voor jou.

Welke contouring producten gebruik jij? Wat is je favoriete merk?

LOVE dit artikel
1 meid heeft deze blog geloved

Plaats een reactie

Je bent nog niet ingelogd.

of maak een nieuw account om een reactie te plaatsen.

Of login via Facebook

3 reacties

  • 3 jaar geleden #Mijneigenblog

    Essence heeft ook een contour palette, super chill! Er zitten 3 kleuren in die je gewoon makkelijk kunt aanbrengen met een poederkwast. Heb hem voor €4 gekocht

  • 3 jaar geleden amLevida

    Misschien kunnen jullie er volgende keer ook daadwerkelijk reviews bij doen over hoe het product op het gezicht zit, verder goed artikel!

  • 3 jaar geleden vanessa

    Ik wil ook een contour/concealer palette. Ik ga één bij de hema halen, heeft iemand daarmee ervaring mee?

  1. 1