Jouw Paasontbijt is niet compleet zonder deze toffe tosti’s

Food door Jasmijn

Happy Easter! Is het Paasontbijt ook iets waar jij je graag wakker voor laat maken? Croissantjes, paasbrood met spijs, gekookte eieren en nog veel lekkerder ongelimiteerd snacken van de vrolijk gekleurde chocolade paaseitjes. Ga jij gezellig brunchen met familie en old school eieren zoeken in de tuin? Twee dagen vrij en gezelligheid waarbij deze toffe tosti’s niet mogen ontbreken. Maak deze recepten en jouw Paasdagen kunnen niet meer stuk.

Als wij het over awesome tosti recepten hebben, dan komen wij natuurlijk niet aan met de standaard wit brood, kaas, ham variant. Oh nee! Hierbij de receptjes voor de meest gruwelijke tosti’s die niet mogen ontbreken bij het Paasontbijt.

Crosti met roomkaas, bacon en bieslook
Wat is een goed ontbijtje zonder een croissant? Precies! Deze mag dan ook niet ontbreken tijdens Pasen, maar gewoon zo op een bordje knallen is ook niet heel feestelijk, toch?

Wat heb je nodig?
- Croissantjes
- Roomkaas
- Bakbacon
- Bieslook

Wat moet je doen?
Snijd de croissantjes doormidden en beleg die met een laagje roomkaas en de gesneden bieslook. Leg de bacon even onder de grillplaat voor je deze vervolgens tussen het croissantje legt. Daarna mogen de belegde croissantjes tussen de grillplaat en smullen maar!

Bron 

via GIPHY

Pannenkoektosti met kaas en spek
Het wordt pas echt feestelijk als er pannenkoeken op tafel verschijnen. En, jawel. Ook pannenkoeken kunnen verschrikkelijk goed onder de grill. Hou je vast want dit receptje is mega lekker.

Wat heb je nodig?
- Pannenkoekmix
- Brood
- Spek
- Kaas

Wat moet je doen?
Maak de pannenkoekmix en doop de boterhammen aan beide kanten in de mix. Leg tussen de twee bammetjes een paar plakjes spek en een plak kaas. Dit gaat in zijn geheel tussen de grillplaat!

Bron

Tosti met Nutella, Banaan en Oreo
Tijdens het Paasontbijt mag een flinke portie chocolade niet ontbreken. Het is tenslotte een feest. Daarom deze toffe tosti waarbij al het lekkers onder de grill samenkomt. Loopt het water je al in de mond?

Wat heb je nodig?
- Nutella
- Banaan
- Oreo
- Brood

Wat moet je doen?
Smeer een lekkere dikke laag Nutella op de boterhammen. Snijd de banaan in plakjes en leg deze erboven op. Pak dan twee Oreo’s, verkruimel deze en strooi het dan over de boterham.

Tip! Doe de tosti tussen twee bakpapiertjes onder de grill. Zo wordt je grillplaat minder snel vies en mochten er restjes op de grillplaat zitten komen deze niet op je boterham.

Tip 2! Om in de Paassferen te blijven kun je in plaats van de Nutella natuurlijk ook paaseitjes in stukjes op de tosti leggen. Laat je verrassen door de verschillende kleuren en smaken van de paaseitjes. Wij hebben nu al trek!

Bron

via GIPHY

Welke tosti ga jij maken?

Meer toffe tosti's maken? Check dan even Gewoon Wat Een Studentje 's Avonds eet voor de meest awesome tosti recepten.

template girlsceneKoopjes ontbreekt