News

Er wordt een ECHTE Willy Wonka chocoladefabriek geopend!

Een chocoladefabriek zoals die van Willy Wonka in Sjakie en de Chocoladefabriek is de stoutste droom van elke chocolate lover. Hoe awesome zou het zijn als zoiets in real life bestond?! Onze dromen worden waargemaakt, want er opent binnenkort een restaurant dat precies op de Wonkachocoladefabriek lijkt. De foto’s zeggen genoeg: hier moét je naartoe!

Dit is het beste nieuws van vandaag! Er wordt een restaurant geopend dat eng veel weg heeft van de Wonkachocoladefabriek. Het belooft alles te zijn waar we al die tijd van hebben gedroomd. Door de inrichting van het restaurant waan je je in een chocoladefabriek. Om nog maar te zwijgen over de dingen die op de menukaart staan!

Een sneak peek van de menukaart: milkshakes in smaken als chocolate x5 en red velvet, sundaes in de smaken salted caramel flan en chocolate brownie bark, en ijs waarbij het water je spontaan in de mond loopt. Ook kun je zien hoe chocolade wordt gemaakt en uiteraard kun je ook wat chocola uit de fabriek mee naar huis nemen. 

Het restaurant heet Toothsome Chocolate Factory en wordt later dit jaar geopend. Mocht je er graag naartoe willen (wie niet?!), boek dan een ticket naar Orlando. De Toothsome Chocolate Factory wordt geopend in Universal Studios Orlando. Een eindje reizen, maar dan heb je ook wat!

Wil jij deze chocoladefabriek ooit bezoeken? 

Bron

Must reads 👀