Forever 21 maakt de grootste blunder ooit

News door Renee

Forever 21 is een super fijne winkel als je voor een kleine prijs de laatste modetrends wil scoren. Bij Forever 21 vind je namelijk alle trenditems, zonder het designer prijskaartje. Maar de winkel begaat nu een mega blunder... Ze hebben namelijk een shirt uitgebracht met een dubieuze tekst erop. Niet voor niets is de wereld in rep en roer. 

Je kunt je amper voorstellen dat mensen over een T-shirt kunnen vallen - figuurlijk -, maar het communicatieteam van Forever 21 heeft flink wat werk te verrichten. Forever 21 heeft namelijk een T-shirt in de winkels hangen op de mannenafdeling met een tekst die positief bedoeld is, maar dat eigenlijk niet helemaal is. Dit is de T-shirt waar het om draait:


Forever 21
T-shirt

Misschien begrijp je niet meteen waarom mensen in rep en roer zijn om dit Don't Say Maybe If You Want To Say No-shirt. Waarschijnlijk is het Forever 21 T-shirt gemaakt om mannen die geen keuzes kunnen maken een hart onder de riem te steken, maar in een land zoals Engeland is het ook een punch line voor verkrachting. Sommige mensen interpreteren deze quote dus helemaal verkeerd. Zou Forever 21 daar niet aan gedacht hebben?!

Wat vind jij van het Forever 21 T-shirt? Begrijp jij de heisa?

Bron