Deze 7 (nieuwe) vloggers zou jij zeker moeten volgen

Lifestyle door Lisa

Korte filmpjes maken over dagelijkse bezigheden, make-up, sport of verschillende haarstijlen. Steeds meer meiden beginnen met een vlog: een blog maar dan in de vorm van een video! Op YouTube zijn onwijs veel leuke accounts te vinden die je zou kunnen volgen en vandaag zetten we de 7 leukste en meest nieuwe kanalen voor jou op een rijtje.

Jamie Li
Jamie Li vlogt over haar leven als oprichter van QUARTER magazine, freelance journaliste, mode- en beautyspecialist, moeder van twee zoontjes en super shopaholic. 

Interior Junkie
De naam zegt het eigenlijk al. Wil jij leuke vlogs zien over wonen en interieur? Dan moet je Interior Junkie zeker volgen. Je krijgt allerlei fantastische interieurs te zien waar je bij wegdroomt. 

Annemerel
Misschien ken je Annemerel nog wel? Zij heeft hier immers een tijdje op de redactie van Girlscene rondgelopen. Ze vlogt over haar dagelijkse bezigheden waar hardlopen een groot onderdeel van is. 

De Huismuts
Leuke inspiratie voor in huis, lekkere recepten en hotspots: Rachel en Diana van De Huismuts hebben het allemaal in hun vlogs. Een afwisselend kanaal met veel leuke vlogs.

BeautyNezz
Beautyblogger Joy is al een tijdje bezig met haar vlogs, maar de laatste maanden krijgt ze steeds meer views en bekendheid. Ze vlogt vanuit Nederland en Amerika en je komt echt van alles tegen in haar vlogs. De onderwerpen in haar vlogs gaan voornamelijk over beauty en leuke dingen die ze wil testen.

RunningLau
De kans is groot dat je RunningLau al kent. Ze blogt al een tijdje op haar eigen website en nu is ze ook veel aan het vloggen. Ze vlogt over haar voeding en hardlopen, maar ook over haar reisjes naar Spanje en haar studie.

Lenette Hermsen
Lenette vlogt echt over van alles. Ze test bijvoorbeeld beauty hacks en life hacks om te kijken of ze wel echt werken. Verder praat ze over allerlei persoonlijke dingen uit haar leven en bevatten haar video's een vleugje humor.

Welke (nieuwe) vlogger mist volgens jou nog in dit rijtje? Volg jij veel vloggers?

Volg Girlscene.nl ook op YouTube door hier te klikken!