News

Na het zien van deze foto’s wil je nooit meer onder de zonnebank

Iedereen weet het inmiddels wel. De stralen van de zon zijn schadelijk, bij de zonnebank kun je beter uit de buurt blijven en als je toch een kleurtje wil is de veiligste, maar niet de lekkerste, optie je oude vertrouwde zelfbruiner. En toch zoeken we de zon en de zonnebank op. Maar geloof ons, na het zien van deze foto’s vermijd je de zonnebank voorgoed.

Sommige meiden vinden het fijn om een bruin kleurtje te hebben. Daardoor zitten zij zich letterlijk beter in hun vel. Aan de ene kant is dat te begrijpen, want in de zomer is het lekker om de warme zonnestralen op je huid te voelen en tijdens de koude maanden zoek je de zon op onder de zonnebank. Ondanks dat het niet goed voor je huid is. Mocht je graag onder de zonnebank gaan of overweeg je het: maak dan via deze weg kennis met Judy. Hierna zweer je het af.

Let op: de volgende foto’s kunnen als schokkend ervaren worden.

 

 


Dit is Judy. Ziet eruit als een normale vrouw toch? Judy is ook een normale vrouw, maar wat je op deze foto niet ziet is dat ze hierna geopereerd moet worden. Waarom? Judy heeft huidkanker en een (grote) oorzaak daarvan is dat ze in haar jongere jaren van de zonnebank hield. Inmiddels heeft ze 23 plekken weg laten halen op haar armen, borst, gezicht en benen. Op Facebook waarschuwt ze iedereen, want door het gebruik van de zonnebank en door vroeger vaak te verbranden in de zon heeft ze huidkanker gekregen…

Na de operatie zag Judy er als volgt uit. Deze beelden zijn heftig:

Dus alsjeblieft meiden… Smeer je goed in als je naar buiten gaat (ook in de winter!) en vermijd de zonnebank. Als je echt bruin wil worden kun je altijd een zelfbruiner gebruiken of een spraytan doen. Gebruik een goede zelfbruiner en leer hoe je dit het beste aanbrengt, want dan krijg je echt een mooi resultaat. Judy is niet de enige persoon die dit meemaakt en er zo uitziet na de operatie, dus laten we er met z’n allen van leren.

Wat vind jij ervan dat Judy dit deelt?

Bron beeld

Must reads 👀