News

Kylie Jenner heeft de knapste bodyguard ooit

Als je naam Kylie Jenner is en je zussen Kim, Kourtney en Khloé heten dan betekent het dat je dag in dag uit gevolgd wordt door paparazzi en daarom een security team nodig hebt. Dat heeft Kylie, maar meiden… Wie wist dat Kylie de knapste bodyguard in de geschiedenis van bodyguards heeft?! Als alle bodyguards zo zijn willen wij er ook wel één!

Hij is tall, dark and handsome: de bodyguard van Kylie Jenner. En pfff, veel meiden zouden een moord doen voor deze knappe gast, net zoals toen de wereld in rep en roer was toen Jennifer Lawrence met haar bodyguard gespot werd. Maar laten we even teruggaan naar het begin: Onlangs plaatste Kylie een foto. Zij, in haar suède jurk en killer heels, en hij, in een simpel V-hals shirt en jeans, samen bij haar peperdure auto. Blijkbaar staat ook in zijn taakomschrijving om haar deur open te doen, want op de foto zie je hoe hij Kylie probeert te helpen om de auto in te stappen. Als je niet beter weet zou je denken dat niet Tyga haar vriend is, maar deze te knappe bodyguard. Maar we weten beter en deze man doet gewoon zijn werk.

In ieder geval, well done Kylie. Je hebt niet alleen iemand die je beschermd, maar ook iemand die fijn is om naar te kijken. Niet verkeerd! 

 

Wat vind jij van Kylie Jenner’s bodyguard?