Van couch potato naar sporty spice met deze producten

Lifestyle door Redactie

Heb jij de afgelopen maanden net iets te vaak gekozen voor een avondje Netflix & chill in plaats van te knallen in de sportschool? Zit er een permanente bilafdruk op jouw favoriete plekje voor de tv? Droeg jij vooral je sportlegging omdat deze zo lekker meerekt terwijl jij de zoveelste pizza van de maand naar binnen werkt? Dan zorgt de speciale editie van Healthbox er deze maand voor dat jouw leventje weer helemaal op de gezonde en active rit komt!

De Healthbox is deze maand in een speciaal jasje gegoten. Met het thema “Be Active” zorgt deze box ervoor dat jij een actiever en gezonder leven kunt leiden. Girlscene heeft de producten natuurlijk even kritisch onder de loep genomen. Kijk met ons mee…

1. Body & Fit – Protein Meal
Eiwitten zijn belangrijk. Dat weet elke fitgirl én dat weet elke Instagramscroller die vanaf de bank fitgirls in het zweet ziet werken. Maar niet langer! Jij transformeert deze maand van couch potato naar sporty spice en dan heb je dit nodig. Vijf volwaardige maaltijdvervangers met super veel eiwit, vitamines, mineralen en helemaal zonder suiker. What’s not to like? Gezond én met de smaak van chocolade. Mmmm!;-)

2. Doubdle 07 – Gezonde Frisdrank
We hebben geproefd en kort gezegd; een lekker drankje! Maar Double 07 is meer. Deze frisdrank is supergezond én suikervrij. Heb je net keihard geknald in de sportschool dan vult dit drankje je lichaam weer aan met vitamines, mineralen en plantenextracten. Ook handig, door de plantenextracten in dit drankje word je concentratie en het prestatievermogen verhoogd. Ook niet geheel onmisbaar dus tijdens een middag blokken voor dat ene moeilijke examen.

3. Cattier - Paris Shampoo & Douchegel
Na het sporten wil je natuurlijk niets liever dan dat zweet van je lichaam wassen. De sportschool douches zijn alleen niet bepaald onze favoriete douchelocaties. Om deze douche affaire zo kort mogelijk te houden zit deze handig 2-in-1 sport shampoo en douchegel in de Healthbox. Inzepen, uitwassen, afdrogen en go! Kort, krachtig en oelala wat ruik je hierna lekker!

4. Orthica – Multi Energie
Een goed begin is het halve werk. Hoeveel selderij sticks, bordjes brocolli of wortels we ook eten, de kans dat je alle mineralen en vitamines die je op een dag binnen moet hebben ook daadwerkelijk binnen krijgt is niet vanzelfsprekend. Enter Orthica! Want start je de dag met 2 softgels nou, dan ga je fit de dag door hoor.

5. Alive cosmetics – Cleansing milk
Nieuw op het gebied van natuurlijke en organische huidverzorging en we like what we see. In deze box zit een cleansing milk die je met een spray op het gezicht aanbrengt. Handig! Daarbij komt dat de reiniger ook nog eens héél lekker ruikt. Ingredienten zijn onder andere rozenwater en argan olie waardoor je huid hierna shined like a diamond.

6. Van Haver tot… - Granola reep chocolade & hazelnoot
Als we niet aan het werk zijn, dan zijn we aan het eten en als we niet aan het eten zijn…Wacht, nee dat komt vrij zelden voor. Dit is zo’n heerlijk guiltfree tussendoortje. Biologisch, glutenvrij en gemaakt van Hollandse haver. Deze reep eet je lekker in de trein, op school of na het sporten. Maar uit ervaring kunnen wij vertellen dat de reep ook gewoon heel lekker is, omdat je er zin in had, zonder speciale reden.

7. Mattisson – Biosprout cookies
Alleen al als je naar deze koekjes kijkt voel je je gezonder en activer. Kun je nagaan wat er gebeurd als je ze eet! De biologische koekjes zijn gemaakt van biologische, rauwe gekiemde zaden en gedroogd fruit. Ze zijn suiker- en glutenvrij en dus heel goed om zo tussendoor te snacken. Tenminste, het voelt als snacken, is het niet, want super gezond en alles.

8. 7 Days of recharge – boek
Girlscene deed een week lang de 7 day Recharge en werd er voelbaar energieker, bewuster, gezond en mega zen van. De 7 Day Recharge is een programma waarbij je in 7 dagen met behulp van mindfulness oefeningen, yoga en aangepaste voeding je compleet opgeladen voelt. Een aanradertje hoor, zeker omdat je ook een direct lijntje hebt met de Recharge coaches en deze kun je dag en nacht lastig vallen met al je vragen.

Is deze Healthbox iets voor jou?

Klik hier om de Healthbox te bestellen!