Beauty

Deze celebrity is het nieuwe gezicht van Urban Decay

We worden altijd blij van beautymerken die samenwerken met celebrities. Eén van onze favoriete make-upmerken die weleens met grote sterren samenwerkt is Urban Decay. Hoe cool is het blush palette van Gwen Stefani? Er is héél goed nieuws, want het beautymerk heeft een nieuw gezicht! Dit belooft een super coole samenwerking te worden... 

Urban Decay heeft niemand minder dan Ruby Rose gestrikt als nieuw gezicht. Dit betekent dat één van de coolste beautymerken nóg cooler wordt! "Deze samenwerking spreekt voor zich, we hoeven het niet lang uit te leggen in het persbericht. Het Urban Decay meisje is niet alleen de coolste, maar ook de aardigste," verklaart oprichter Wende Zomnir. "Toen Ruby Rose doorbrak waren we meteen enthousiast over haar badass look, fuck it-instelling en speelse uitstraling."

Ruby is ook ontzettend blij met haar nieuwe klus. "Altijd al op een billboard willen staan in New York. Bedankt dat je mijn dromen laat uitkomen, Urban Decay. Mensen worden gek als ze weten waar wij mee gaan komen!" schrijft ze op Instagram.

Het is nog niet bekend wat voor producten Ruby en Urban Decay gaan uitbrengen, maar we gokken dat er heel coole lipsticks in de maak zijn aangezien de ster bekend staat om haar prachtige lippen. We can't wait! 

Wat vind jij van deze samenwerking? Vind je het een goede match? 

Bron 

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved