Even voorstellen: Girlscene Koopjes!

Fashion door Jasmijn

Ken jij Girlscene Koopjes al? We zijn er achter de schermen al eventjes mee bezig, maar onze Girlscene lezeressen is het natuurlijk allang opgevallen. Oplettend als onze lieve lezeressen zijn ontgaat jullie weinig. De meiden van Girlscene hebben een nieuw project gelanceerd namelijk Girlscene Koopjes. Nieuwsgierig? Lees dan snel verder…

Op Girlscene Koopjes vind je elke week vijf gloednieuwe deals. Van mascara’s voor de beauty lovers tot smoothiemakers voor de fitgirls en van spannende citytrips voor de reismeisjes tot musthave accessoires voor de fashionista’s. Voor iedereen is er wel een koopje te vinden. Wij selecteren persoonlijk alle items en zorgen ervoor dat jij, onze Girlscene lezeres, ze tegen de beste prijzen zo in het winkelmandje kunt slepen.

Houd Girlscene Koopjes dus elke week in de gaten voor de beste deals! Girlscene Koopjes is natuurlijk niet alleen actief via de site, maar je kunt ons ook volgen via onze Instagram en Facebook. Zo mis je nooit een koopje en ben je altijd op de hoogte van de beste deals. Ben jij trouwens al lid van de Girlscene nieuwsbrief van Girlscene? Schrijf je hier nu in! Zo mis je ook nooit een nieuwtje.

Wat vind jij van Girlscene Koopjes?

template girlsceneKoopjes ontbreekt