News

Vrouw met obesitas is nu bikini model

Als je het weleens hebt geprobeerd dan weet je dat afvallen veel moed en doorzettingsvermogen vergt. Daarom is het zo inspirerend om transformatiefoto’s te zien. Conner Rensch woog op haar achttiende meer dan 122 kilo, maar verdient nu de kost als bikini model! We hebben veel transformaties gezien, maar dit is misschien wel de meest indrukwekkende… Je herkent haar gegarandeerd niet meer terug. 

Over waanzinnige transformaties gesproken! De Amerikaanse Conner Rensch was op haar zesde al te dik, op haar achttiende had ze zware obesitas en woog ze meer dan 122 kilo. Conner werd gepest met haar gewicht. Er was zelfs een leerling die haar vertelde dat ze maar zelfmoord moest plegen omdat ze zo dik was.

Dat was voor Conner reden genoeg om haar levensstijl drastisch om te gooien. En nee, ze ging niet onder het mes voor een maagbandverkleining. Haar geheim? “Doorzettingsvermogen, de hulp van een voedingsexpert en niet te vergeten van een personal trainer”, vertelt ze tegen Daily Mail. Ze is de helft van haar oude gewicht al kwijt. Conner heeft het helemaal op eigen kracht gedaan, hoe knap! 

Toen Conner haar streefgewicht had behaald, vond ze het tijd voor een nieuwe uitdaging. Ze schreef zich in voor de World Beauty Fitness And Fashion-wedstrijd. Met succes, want ze won de eerste prijs! “Ik had nooit verwacht dat ik zou meedoen aan een bikini wedstrijd. Maar het liet me ook zien dat alles mogelijk is”. 

Conner schaamt zich niet voor haar verleden. “Ik ben trots op mijn striemen, ze laten zien hoe ver ik ben gekomen”, zegt het model tegen Daily Mail. Nu heeft Conner het haar missie gemaakt om anderen te inspireren met haar verhaal. Daarvoor heeft ze zelfs een eigen zaak, My Butterfly Journey, opgericht! 

Wat vind jij van Conners verhaal? 

Bron