Beauty

Is dit het geheim van mooie en sterke nagels?

Als je mannen vraagt naar hun grootste afknappers dan staat onverzorgde nagels daar ongetwijfeld tussen. Niks is zo onaantrekkelijk als afgekloven nagels met velletjes. Maar mooie nagels vragen veel verzorging, vooral in de winter. Makkelijker gezegd dan gedaan als je geen budget hebt om wekelijks naar de nagelsalon te gaan. Omdat het bijna Valentijnsdag is en je daarvoor natuurlijk tip top verzorgd wil uitzien, hebben wij het wondermiddel voor mooie en sterke nagels getest. Werkt het echt? Lees snel verder. 

Eerlijk is eerlijk: op de redactie zijn we geen ster in het onderhouden van onze nagels. Danique en Emma bijten nagels (we know… foei!) en Renée heeft de verzorging ook een beetje laten versloffen in de winter… Toen we hoorden over een tool waarmee je binnen no time mooie en sterke nagels krijgt, waren we meteen geïnteresseerd. Het Scholl Velvet Smooth Elektronisch Nagelverzorgingsysteem belooft je mooie handen én voeten te geven – net als bij een professionele manicure of pedicure. En dat in slechts drie simpele stappen! Zou het echt werken? Girlscene’s Renée probeerde het uit, en het komt precies op het juiste moment want haar nagels zijn in heel slechte staat (oeps)… 


Renée’s nagels before:

De eerste indruk van het apparaat? Het is een simpel en compact apparaatje. Het werkt op batterijen en heeft twee standen: stand 1 voor het precieze werk en stand 2 voor een snel en glanzend resultaat. Er zitten drie opzetstukken bij, voor elke stap een andere. Deze bevestig je heel simpel op het apparaat. Dat is eigenlijk alles wat er te weten valt. Simpel hè? Nu zijn we des te benieuwder of het nagelverzorgingsysteem het gewenste resultaat geeft! 


1. Vijlen
De eerste stap is je nagels vijlen. Vijl je nagels in één richting in de gewenste vorm. Je kunt je nagels namelijk heel makkelijk in alle vormen vijlen: van ovaal of rond tot vierkant of puntig. Renée kiest ervoor om de natuurlijke vorm van haar nagels te volgen. 


2. Polijsten  
Nu ga je jouw nagels polijsten, hiermee maak je jouw nagels glad om ze zo goed mogelijk te laten glanzen. Beweeg het apparaat met een ronddraaiende beweging over jouw nagels. Doe dit niet te vaak, want anders gaat er een laagje van je nagels af. Ook moet je oppassen als je zwakke nagels hebt.


3. Glanzen
Met opzetstuk 3 wrijf je jouw nagels voorzichtig glad zodat je nagels een mooie natuurlijke glans krijgen. Dit doe je ook met een ronddraaiende beweging.  


4. Finishing touch
Nu je nagels in goede conditie zijn, geef je jouw nagels een extra boost met een verzorgende olie met een complex van zeven oliën (zoete-amandelolie, zonnebloempitolie, lijnzaadolie, perzikpitolie, avocado-olie, arganolie en chiazaadolie). Als je deze olie dagelijks gebruikt blijven de nagels er gezond en glanzend uitzien. De verzorgende nagelolie bevat ook antioxiderende vitamine E.

Before:

After:

Het eindoordeel:
Het werkt echt! Renée’s nagels waren in zeer slechte staat, het eindresultaat is verbluffend. Dat hadden haar nagels even nodig. 😉 Als je voor het eerst het apparaatje aanzet dan schrik je misschien even van het geluid, maar het doet absoluut geen pijn en het is dus niet erg als je per ongeluk met het opzetstukje op de huid komt. Het nagelverzorgingsysteem van Scholl is ideaal als je geen budget of tijd hebt om naar de manicure/pedicure te gaan, maar wel hetzelfde resultaat wilt. Ook fijn voor meiden die niet van nagellak houden of geen nagellak op mogen in verband met hun (bij)baan, na de behandeling heb je namelijk prachtige natuurlijke nagels. 

Het Velvet Smooth Elektronisch Nagelverzorgingsysteem kost €41,99, voor de Verzorgende Nagelolie betaal je €9,99 en de Nagelverzorgende Koppen (navulling) koop je voor €12,99. Je kunt de producten hier bestellen. 
Tip: je kunt het nagelverzorgingsysteem delen met je moeder en/of zus! 

Heb jij ook picture perfect nails? Deel ze met #SchollWowNails en #SchollWowFeet.

Vind jij het ook belangrijk om verzorgde nagels te hebben? Heb jij nog een tip? 

*Dit is een advertorial

Must reads 👀