Fashion

Outfit Of The Day: sport & casual

6

Als je de Girlscene redactie een beetje kent weet je dat we na werktijd regelmatig in onze sportkleding lopen. Vooral Danique is een ware Sporty Spice! Tijd om eens een OOTD te schieten, zeker nu Aktiesport ons heeft gevraagd om een casual sport look op de kiek te zetten. Want één ding vinden wij belangrijk: naast er leuk uitzien willen we graag dat onze kleding betaalbaar is en daarom zijn we bij Aktiesport aan het goede adres.

Deze week stapten wij - Girlscene's Danique, Emma en Renée - op de fiets om naar de flagship store van Aktiesport op de Nieuwendijk (Amsterdam) te gaan. En wist je dat op 6 februari een spiksplinternieuwe flagshipstore opent in de Kalverstraat? Wel zo fijn, want het eerste wat ons opviel in de winkel is dat je de laatste collecties voor een betaalbare prijs kunt kopen. Kun je er meteen even langsgaan als je toch in de stad bent! Zo scoorden wij (bijna) alle items voor zo'n €5 minder dan de 'normale' prijs. Daar houden we van. ;-)


Zoveel schoenen!

Aktiesport daagde ons uit om één outfit per persoon uit te kiezen die we kunnen dragen in de sportschool of tijdens pilates, maar ook als casual wear. Challenge accepted! We namen drie outfits mee naar de redactie en hebben die vervolgens op de foto gezet. Welke is jouw favoriet?

Danique
Trui: PUMA | Top: PUMA | Broek: PUMA | Schoenen: adidas (alles via Aktiesport)


Broek: Vanilia (uit Danique's kast)

Emma
Vest: adidas | Broek: adidas | Shirt: adidas | Schoenen: Nike (alles via Aktiesport)


Shirt: Zara | Broek: Topshop (uit Emma's eigen kast)

RenéeJasje: Athlete | Shirt: PUMA | Broek: PUMA | Schoenen: adidas (alles via Aktiesport)


Broek: Forever 21 (uit Renée's eigen kast)

Zo zie je maar weer: eigenlijk kun je sportkleding goed combineren met je spijkerbroek of andere dagelijkse kleding! Wat ook fijn is, is dat de items los van elkaar niet zoveel kosten dat je meteen een gat in je hand hebt. Bovendien zijn er verschillende acties waarbij je extra korting krijgt, zodat je uiteindelijk nog minder betaalt dan in een andere winkels. Dus als je dus ook graag betaalbare sportkleding wil kopen kun je terecht in de flagship store in de Kalverstraat (Amsterdam) of andere Aktiesport filialen! Of shop je items online. :-)

Tip: tijdens het openingsweekend op 6 en 7 februari van de nieuwste Aktiesport flagship store in de Kalverstraat zijn er te gekke acties waardoor shoppen bij Aktiesport nog leuker en goedkoper wordt! De nieuwe store is te vinden op Kalverstraat 180 in Amsterdam.

Welke items vind jij het leukste?

*Dit is een advertorial

LOVE dit artikel
1 meid heeft deze blog geloved