Beauty

7 tips voor een stralende huid

1

Bye, bye winter, we zijn nu wel toe aan mooi weer! Tijd voor een grote voorjaarsschoonmaak. En dan bedoelen we niet per se onze kamer, maar ook onszelf. Je huid heeft namelijk flink wat te verduren in de winter en daarom mogen we het extra veel liefde geven. Girlscene geeft in dit artikel de nodige tips waardoor je weer een stralende huid krijgt.


Philosophy The Microdelivery Exfoliating Facial Wash (€24,94). Te koop bij ICI Paris XL.

1. Exfolieer
Begin allereerst met het exfoliëren van de huid. Door te exfoliëren zeg je namelijk gedag tegen dode huidcellen. Dat is fijn, omdat je doffe huid dan plaatsmaakt voor een stralende huid die verstopt zat onder de dode huidcellen. Lees hier meer over exfoliëren en waarom het zo belangrijk is.

2. Donkere kringen verbergen
Donkere kringen onder je ogen zorgen meteen voor een vermoeide blik, terwijl je misschien helemaal niet moe bent. Daar kun je een paar dingen tegen doen. Allereerst is het belangrijk dat je goed slaapt en genoeg water drinkt. Als dat niet genoeg helpt kun je altijd nog een beetje concealer aanbrengen. ;-) 

3. Hydrateer
Als je een stralende huid wil hebben is het onder andere belangrijk dat je jouw huid hydrateert. Hiervoor kun je een speciale dagcrème gebruiken waar glans in zit, zodat je nog meer gaat stralen. Zorg er wederom voor dat je een dagcrème gebruikt die bij jouw huidtype past. Heeft jouw huid nog meer hydratatie nodig? Gebruik dan een serum voor overdag onder je dagcrème. Leer in dit artikel meer over serum.


Qiriness Wrap Purifiant & Wrap Hyal-Aqua masker (€5,19). Te koop bij ICI Paris XL.

4. Gezichtsmasker
Misschien is het erbij ingeschoten, maar begin het voorjaar in ieder geval goed door weer iedere week een gezichtsmasker aan te brengen. Kies natuurlijk wel een gezichtsmasker dat bij jouw huidtype past. Ga voor een hydraterend masker als je huid aan de droge kant is of kies juist voor een zuiverend masker als je huid vet en onzuiver is.

5. Clarisonic
Een goede huidverzorgingsroutine is het hele jaar door belangrijk, maar wat gebruik je dan voor een stralende huid? Op de Girlscene redactie zweren we bij onze Clarisonic en Philips VisaPure borstels. De borstel reinigt je huid diep, waardoor je huid schoner en stralender wordt. Lees hier meer over de Clarisonic en hier meer over de Philips VisaPure.

6. Highlighter
Een tip is highlighter. Als je huid dof is, kan een glans op je wangen wel helpen! Een favoriet van de redactie is die van Kiko en gelukkig kun je Kiko nu een stuk makkelijker vinden in Nederland. Een andere goede tip is om een vloeibare highlighter te gebruiken, omdat je dan nog meer straalt.

7. Zit lekker in je vel
Tot slot een inner beautytip: zorg ervoor dat je lekker in je vel zit. Dat klinkt misschien makkelijker gezegd dan gedaan. Maar echt, als je lekker in je vel zit dan ziet iedereen dat. Je straalt het uit en daar krijg je dus een stralende look van!
 
Masker met honing  /  Masker met algen
 

Wat zijn jouw tips voor een stralende huid?

LOVE dit artikel
2 meiden hebben deze blog geloved

Plaats een reactie

Je bent nog niet ingelogd.

of maak een nieuw account om een reactie te plaatsen.

Of login via Facebook

1 reactie

  • 4 jaar geleden fleurdk

    Ik had altijd puistjes toen ik Lefery creme ontdekte

  1. 1