Winnen

Win: 10x pannenkoekenpakketten van Koopmans en Tefal t.w.v. €45

[AFGELOPEN] Pannenkoeken met spek for breakfast, met een dikke laag Nutella for lunch en met kaas for dinner. Is er een moment waarop pannenkoeken niét lekker zijn? Je kunt ons altijd blij maken met een stapel pannenkoeken. Alle reden om deze lekkernij binnenkort eens flink te vieren op Nationale Pannenkoekdag op 18 maart (lees: de dag waarop je ongelimiteerd veel pannenkoeken mag eten!). Om jou van genoeg pannenkoeken te voorzien op deze speciale dag, maak jij kans op een pannenkoekenpakket van Koopmans en Tefal!

Er zijn bepaalde maaltijden waar we áltijd blij van worden. En laten die maaltijden negen van de tien keer beginnen met de letter -p ;-). Pannenkoeken is er één van. Kaas, poedersuiker, spek, appel, Nutella... Tja, wat is er eigenlijk niét lekker op een pannenkoek? Op vrijdag 18 maart is het Nationale Pannenkoekdag en behalve heel veel pannenkoeken eten (dûh), gaan er op deze dag ook duizenden enthousiaste basisschoolkinderen vrolijk aan de bak voor enorme stapels pannenkoeken. En tienduizenden blije ouderen smullen en genieten van zelfgebakken pannenkoeken.

Vanwege de 10e verjaardag van Nationale Pannenkoekdag maakte Siemon de Jong (bekend van De Taart van m’n Tante in Amsterdam) een spectaculaire jubileumtaart. Die prachtige pannenkoekentaart kun je hieronder bewonderen - probeer geen honger te krijgen ;-).


Ter ere van Nationale Pannenkoekdag mogen wij 10 pannenkoekenpakketten weggeven! Dit kun je winnen:
- 5 verschillende Koopmans Pannenkoekmixen
- 1 Tefal Performa induction pannenkoekpan (geschikt voor alle warmtebronnen, ook inductie)
- 1 Tefal pannenkoekmes

Wat moet je doen om een pannenkoekenpakket van Koopmans en Tefal te winnen?
♥ Beantwoord de vraag (NIET in het reactievakje, maar in het tekstvakje onder "win"). Laat daar ook je adresgegevens achter!
♥ Abonneer op Girlscene's YouTube-kanaal.

Wat vind jij het lekkerst op je pannenkoek? (+adresgegevens)

Deze winactie is niet meer actief, kijk voor meer leuke winacties op www.girlscene.nl/c/46/winnen
Je mag maar één keer deelnemen per persoon. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd. Winnaressen worden na afloop van de prijsvraag persoonlijk gemaild, om privacy redenen worden de winnaressen niet op de site gezet.

LOVE dit artikel
5 meiden hebben deze blog geloved