Waarschuwing voor Lush producten!

Beauty door Emma

Als we een kleurrijk cadeautje willen scoren of onszelf in de watten willen leggen gaan we altijd even langs Lush. Het cosmeticamerk verkoopt producten die diervriendelijk en duurzaam zijn geproduceerd, overheerlijk ruiken en er ook nog eens leuk uitzien. Geen wonder dat Lush één van onze favoriete merken is. Maar Abi Shenton heeft een vervelende bijwerking gekregen van een Lush product... Laat haar verhaal een waarschuwing voor iedereen zijn!

Glitters, bubbels, kleurtjes... het is een traktatie om in bad of onder de douche te gaan met een Lush product. Maar het kan ook uitlopen op een kleine ramp. Abi Shenton wilde heerlijk ontspannen met een roze zeepje van Lush en dat heeft ze geweten! Toen Abi de douche uit stapte en in de spiegel keek, kreeg ze de schrik van haar leven. Abi's hele huid én haar was roze! En ze kon het er niet van af wassen... 

Abi's stuurde meteen een tweet naar Lush nadat ze was veranderd in een flamingo. "Hoi @lushcosmetics, is het de bedoeling dat jullie producten je huid fluoriserend roze maken?" Lush antwoordde vrijwel meteen en vroeg Abi of ze contact wilde opnemen met de klantenservice. Ouch, betekent dit dat Lush een grote blunder heeft gemaakt en moeten we nu oppassen met alle producten?

Lush zocht het verhaal tot op de bodem uit en wat bleek? De fout ligt niet bij Lush, maar bij Abi! Het meisje heeft de gebruiksaanwijzing niet gelezen en het product op de verkeerde manier gebruikt. Abi deed haar verhaal op pretty52.com om te benadrukken dat er niks mis is met de producten van Lush. "Het product heet Razzle Dazzle. Je hoort het product te laten oplossen in water, maar ik dacht dat het zeep was! Daarom heb ik het product op mijn hele lichaam en haar aangebracht (wat verklaart dat mijn haar zo droog is). Drie dagen later en een aantal wasbeurten verder ben ik niet meer roze! Ik ben gek op Lush en ik zal er nog steeds producten kopen. Het is alleen jammer dat een verkoper in de winkel de gebruiksaanwijzing niet heeft uitgelegd", aldus Abi. 

Maak dus niet dezelfde fout als Abi en lees altijd de gebruiksaanwijzing voor je een product gebruikt!

Lees jij altijd goed de gebruiksaanwijzing voor je een product gebruikt? Zou dit jou ook kunnen overkomen? 

Bron