Win: 8x2 kaartjes voor theatervoorstelling Opvliegers

Winnen door Redactie

[AFGELOPEN] Terwijl het buiten drie graden is, holt je moeder ineens naar het raam 'omdat het zo snikheet is'. Ehhh, mam? Ineens besef je je dat ze het zo warm heeft door de overgang. Aha! Vandaar dat ze vanmiddag eerst heel blij was en vanuit het niets chagrijnig. Een moeder in de overgang: elke dochter krijgt er op een dag mee te maken. Even wennen voor jou, maar vooral ook voor je moeder! Om het je moeder wat makkelijker te maken, hebben wij een tip voor je... 

Als je moeder ineens driftig alle ramen opendoet en haar humeur zo kan omslaan dan weet je in eerste instantie niet wat er aan de hand is. Waarom doet ze ineens als een tegendraadse puber? Dan legt ze uit dat ze in de overgang is. Je moeder wordt niet meer ongesteld en hierdoor zijn haar hormonen flink van slag. Net als toen jij in de puberteit kwam. Nou, dan snap je ineens wel waarom je moeder soms niet te genieten is en cravings heeft naar chocola! 

De overgang is absoluut geen feestje. Als jij al kan merken aan je moeder dat het geen pretje is, moet je nagaan hoe zij het moet ervaren. Wist je dat vrouwen in de overgang ook moeite hebben met slapen en elke nacht liggen te woelen, en dat ze constant dingen vergeten? Vervelend, maar het hoort bij het leven. 

Gelukkig komen er steeds meer middeltjes op de markt die de overgang makkelijker maken. Het nieuwste natuurlijke middel dat vrouwen massaal gebruiken is Hop for Her. Ja, er zit inderdaad hop in wat ook in bier zit ;-). Het is een duotherapie, met hop en soja als belangrijkste ingrediënten. Het blijkt namelijk heel effectief in het verlichten van overgangsverschijnselen. Een gouden tip die je aan je moeder kunt geven! 

 

A photo posted by Calvin Klein (@calvinklein) on

Omdat je moeder het al zwaar genoeg heeft met de overgang, geven wij jou de kans om haar eens te verwennen! Girlscene mag 8x2 kaartjes weggeven voor de theatervoorstelling Opvliegers. De voorstelling is een sexy, swingende komedie voor alle vrouwen die de overgang al achter de rug hebben, er tegenaan hikken of er juist midden in zitten. Opvliegers, nachtelijk zweten, vergeetachtigheid, mood-swings: ze komen allemaal voorbij in bizarre sketches en E-mailswingende songs.


Winnen? Dan moet je het volgende doen: 

- Vul jouw gegevens en de gegevens van je moeder in via het onderstaande formulier
- Jouw moeder krijgt vervolgens een mailtje of ze kans wil maken op de kaartjes. Gaat ze akkoord, dan doet jouw moeder mee!