News

Gossip Girl(scene) week 3

Nieuwe week, nieuwe gossip-update vanuit celebville. Met deze week onder andere: Kendall Jenner en Harry Styles gaan samenwonen, wedding bells voor Taylor Swift en Calvin Harris, slecht nieuws voor Harry Potter fans, Wilmer Valderrama wilde eerst niet met Demi Lovato daten en gaat One Direction uit elkaar?

One Direction fans werden deze week opgeschrikt door het nieuws dat de boyband voorgoed uit elkaar gaan. De heren hebben nu een pauze, maar er is ons beloofd dat ze over een tijdje weer bij elkaar komen om nieuwe muziek te maken. Us Weekly claimt dat dit helemaal niet het geval is en ze niet van plan zijn om weer bij elkaar te komen. “One Direction heeft zijn beste tijd gehad”, meldt een insider aan het tijdschrift. “Ze blijven vrienden, maar ze zijn moe en willen solocarrières. Liam wil liedjes schrijven en produceren, terwijl Harry aan zijn solo- en acteercarrière werkt”. Noooo! Gelukkig heeft een woordvoerder van de band de vreselijke roddels ontkracht. “Het verhaal klopt niet en is slechts speculatie. One Direction heeft vaak genoeg gemeld wat de situatie is”. Phew!

Zelf houden ze hun lippen stijf op elkaar, maar als we Khloé Kardashian en Kris Jenner mogen geloven dan is het echt waar: Kendall Jenner en Harry Styles zijn officieel een stel. Volgens de laatste roddels is het kersverse stel al klaar voor de volgende grote stap. Harry trekt in bij Kendall in Los Angeles. Als de twee in Londen zijn dan verblijft Kendall bij Harry. “Het lijkt alsof de twee heel snel gaan, maar ze passen heel goed bij elkaar. Ze hebben veel gemeen, ze zijn al sinds jonge leeftijd beroemd en houden van aandacht”, meldt een bron. Ehhh, dat is wel heel snel ja. Maar we kunnen niet ontkennen dat ze een prachtig koppel zijn! 

Demi Lovato en haar vriend Wilmer Valderrama vierden onlangs hun six year anniversary. Dat betekent dat ze in 2010 wat kregen. Demi was toen 18 jaar, Wilmer 30 jaar. Een gigantisch leeftijdsverschil. De zangeres benadrukt dat ze niet al zes jaar samen zijn, maar elkaar al zes jaar kennen. “Iedereen denkt dat we zes jaar een relatie hebben. We hebben elkaar zes jaar geleden ontmoet. Ik wist toen al dat ik van hem hield, maar hij twijfelde. Toen ik ouder werd konden we bij elkaar zijn”, zegt Demi. Awww, als dit geen ware liefde is… 

Geen dag is hetzelfde in celebville. De ene dag wordt er gespeculeerd dat Taylor Swift en Calvin Harris uit elkaar zijn, nu wordt er alweer gesproken over samenwonen en trouwen! Het is wel duidelijk dat het stel nog bij elkaar is, op Instagram is te zien dat ze samen vakantie vierden in de sneeuw. Volgens de laatste roddels woont het koppel inmiddels samen, maar dat hebben ze ontkend. Ondanks dat ze niet samenwonen, zijn de twee wel heel serieus. “Taylor en Calvin wonen nog niet samen, maar het is slechts een kwestie van tijd tot ze zich verloven”, meldt een bron. We zijn nú al benieuwd naar de jurk die Taylor gaat dragen!

New couple alert! De Golden Globes is het moment waarop veel celebrities bij elkaar komen en naar verluidt hebben twee sterren het wel héél gezellig gehad. “Katy Perry en Orlando Bloom waren hevig met elkaar aan het flirten. Ze waren constant aan het fluisteren en elkaar aan het aanraken. Ze hebben nummers uitgewisseld”, vertelt een ooggetuige. Maar daar bleef het niet bij. “Katy en Orlando verlieten samen de after party”. Oehhh, we zijn heel benieuwd waar dit eindigt…  

Droevig nieuws voor Harry Potter fans. Alan Rickman -aka professor Severus Sneep- is afgelopen week overleden. De Britse acteur overleed aan de gevolgen van kanker en is 69 jaar geworden. 

 

Until next week,
XOXO Girlscene

BronBronBron, Bron, Bron