Deze Netflix hack verandert je leven

News door Renee

Is Netflix niet één van de beste uitvindingen ever? De Girlscene redactie is verslaafd! Netflix 's ochtends in het weekend, doordeweeks na school of werk, 's avonds voor het slapen... Netflix is always a good idea. Maar wat Netflix nog leuker maakt zijn de hacks waarmee je bepaalde dingen kunt omzeilen. Deze nieuwe hack is ook echt fantastisch.

Er zijn zoveel Netflix hacks dat je door de bomen het bos niet meer ziet, maar deze hack is misschien wel één van de beste. Misschien weet je het nog niet, maar Netflix geeft achter de schermen alles met codes aan. Ieder genre heeft een bepaalde code, zoals Comedie wat de code 6548 heeft. Maar er zijn ook genres die je waarschijnlijk nooit tegenkomt in Netflix, zoals Gay & Lesbian Movies. En laat er nu net een pagina op het internet zijn waar al die codes staan en waardoor jij dus makkelijker kunt zoeken naar een film, serie of genre...

Op deze pagina vind je alle codes van de Netflix genres. Zoek je een komedie? Dan zie je op die pagina dat je de code 6548 moet gebruiken. Het enige wat je moet doen is die code aan het eind van je Netflix URL plakken om te zoeken. Die link brengt je namelijk direct naar de pagina met alle films en series die in de categorie komedie vallen. Zo zijn er bijvoorbeeld ook deep sea horror films mocht je daar zin in hebben. ;-)


Wat vind jij van deze Netflix hack?

Bron