Dit personage verlaat GTST definitief!

Films & Series door Emma

Elke werkdag zitten wij stipt om acht uur voor de buis. De serie bestaat al 25 jaar en weet het Nederlandse publiek nog steeds in haar greep te houden. Tja, er gebeuren ook zoveel bizarre en spannende dingen in Meerdijk! Helaas blijven niet alle acteurs in de serie hangen... Gisteren is het nieuws naar buiten gekomen dat een geliefd personage uit de soap gaat. OMG!

Jep, het is echt waar. We moeten afscheid nemen van Jef Alberts. Acteur Bartho Braat neemt na 25 jaar afscheid van zijn rol. Vorig jaar had hij zijn mond al voorbij gepraat over zijn afscheid tijdens een interview, de woordvoerder van de soap ontkende daarna dat er sprake was van een ontslag. Nu blijkt het toch waar te zijn!

"Na 25 jaar neemt Bartho Braat afscheid van zijn rol als Jef Alberts in GTST. De acteur blikt samen met zijn soap-broer Wilbert Gieske terug op de gebroeders Alberts en zijn tijd bij de populairste soap van Nederland", staat er op de website van GTST. Jef Alberts is vanaf het begin te zien geweest in GTST. Nu Bartho de soap verlaat is Jette van der Meij - beter bekend als Laura Selmhorst - de enige die er vanaf het begin in zit.

Het is nog niet bekend wanneer de laatste aflevering van Jef Alberts wordt uitgezonden. Misschien in de komende cliffhanger?

Vind jij het jammer dat Jef Alberts uit GTST gaat? Of ga je hem niet missen?

Bron