Vrouw krijgt verzoek naaktfoto's en haar reactie is briljant

News door Emma

Stel: je bent aan het appen met een jongen. Jullie hebben een leuk gesprek, totdat hij om naaktfoto's vraagt. Hoe zou jij dan reageren? Het overkwam een fanatieke twitteraar en zij was er in ieder geval niet van gediend. Maar in plaats van gewoon te zeggen dat ze geen naaktfoto's wil sturen, besloot ze hem op een andere manier goed terug te pakken. Dit is de meest geniale reactie ooit! Wedden dat hij hierna nooit meer een meisje om naaktfoto's vraagt...

Misschien heb je ook ooit weleens een verzoek om naaktfoto's gehad. Als het van je vriendje is dan is het opzich geen probleem - ook al moet je er áltijd mee oppassen - maar als je net aan het appen bent met een jongen dan is het wel een beetje vreemd. Twitteraar @jwzayn had last van een opdringerige jongen die haar steeds om naaktfoto's vroeg. Dat was ze niet van plan, maar ze besloot het spelletje mee te spelen om hem goed terug te pakken.

De mooie vrouw stuurde geen naaktfoto, maar een wit plaatje met daarop het tekentje wat je ziet als een foto aan het laden is. De opdringerige jongen dacht dus dat de naaktfoto nog zou komen... "De foto laadt niet, stuur hem nog eens", stuurde hij haar terug. Ze stuurde hetzelfde plaatje nog een keer. Het plan van de vrouw is meer dan geslaagd, want hij had het toen nog steeds niet door!

De vrouw besloot haar geniale actie op Twitter te zetten en al gauw werd de conversatie duizenden keren geretweet. Zo, dat zal hem leren! Wij weten zeker dat hij nu nooit meer om naaktfoto's zal vragen... En nu weet jij ook hoe je kunt reageren als iemand met zo'n verzoek komt ;-).

Wat vind jij van deze actie?

Bron