Lifestyle

Goed nieuws voor mensen met groene ogen!

Ben jij in het bezit van een paar groene kijkers? Dan moeten we je feliciteren. Misschien wist je het nog niet, maar de kleur van je ogen kan veel over je vertellen. Mensen met groene ogen hebben misschien wel de grootste voordelen van iedereen. Ben je benieuwd waarom het zo fijn is om groene ogen te hebben? Lees snel verder. 

Als je één van de lucky girls bent met groene ogen, wees er dan maar trots op. Het is namelijk hartstikke bijzonder om groene ogen te hebben! Wist je dat het de meest bijzondere oogkleur is? Slechts twee procent van de totale wereldbevolking heeft groene ogen. Je bent dus uniek!

Behalve het feit dat je erg bijzonder bent, brengt jouw unieke oogkleur nog meer voordelen met zich mee. Een onderzoek van de Impulse Corporation uit Los Angeles heeft uitgewezen dat mensen met groene ogen worden gezien als verleidelijk, sexy en mysterieus.

“Mensen met groene ogen komen mysterieus en onafhankelijk over. Het is moeilijk om ze te peilen en daarom zijn ze vaak onvoorspelbaar. Bovendien zijn green eyed beauties origineel, creatief en ze presteren goed onder druk”, aldus oogarts Hamadi Kallel.

Ha, steek die maar in je zak!

Must reads 👀