Social media trends die we niet meer willen zien in 2016

Lifestyle door Renee

Lang leve Instagram en Facebook! Eerlijk is eerlijk, wat moeten we tegenwoordig zonder deze twee socialmediakanalen? Stiekem is de Girlscene redactie een tikkeltje verslaafd, maar wat we liever niet meer zien zijn de rare socialmediatrends die vorig jaar opdoken. De volgende socialmediatrends mogen van ons per direct verdwijnen.

Deze trends (of hypes) mogen voor eens en altijd in 2015 blijven. Bye, bye!

Het schaambeen is de nieuwe thigh gap
Eerst was het hebben van een thigh gap een felbegeerd iets (waarom?!), maar 2015 stond in het teken van het schaambeen. Met het bikiniseizoen in aantocht vonden vrouwen het nodig om naar een plastisch chirurg te gaan zodat het vet bij hun schaambeen verwijderd zou worden. Vervolgens werd #bikinibridge trending topic en was het einde zoek... Laten we hiermee stoppen, goed?

Lees hier het artikel terug.

Reto del Pasesito (cocaïne challenge)
In Mexico wist een groep tieners de hele wereld op te schudden. Mocht je niet meer weten wat de rijkeluiskinderen daar deden: ze nomineerden elkaar voor de cocaïne challenge, wat ze Reto del Pasesito noemen. Het begon met tienermeiden die coke van een sleutel snoven en het vastlegden op camera, waarna verschillende video's volgden van anderen. Bizar.

Lees hier het artikel terug.
 

 

A video posted by Gianni Capraro (@giannicapraro) on


Condoom challenge
Je pakt water en een condoom en je bent klaar voor de condoom challenge. De wat...? De condoom challenge is je vast niet ontgaan. Mensen proberen met deze challenge te bewijzen dat geen één penis te groot is voor een condoom. Hiermee wordt veilige seks gepromoot en dat is in Girlscene's ogen goed, maar over de uitvoering van de challenge zijn we minder te spreken. Een condoom vol water op je hoofd laten vallen zodat je niet kunt ademen is niet iets wat iemand zou moeten aanmoedigen.

Lees hier het artikel terug.

Paracetamol challenge
Een challenge waar je ook een ongelukkig gevoel van krijgt is de paracetamol challenge. In Groot-Brittanië maakten mensen het hun missie om zoveel mogelijk paracetamol in één keer naar binnen te werken. Je begrijpt vast wel dat dit hartstikke slecht voor je lichaam is. Er is zelfs een dode gevallen! Heel heftig en mede daarom moet de trend voor altijd verdwijnen.

Lees hier het artikel terug.

Hold a Coke with your boobs challenge
Deze trend is misschien het minst gevaarlijk van alle social media trends in 2015, maar toch mag de hold a Coke with your boobs challenge stoppen. Het doel is om een flesje Cola tussen je borsten te klemmen en dan een foto te maken. Tja, wat moet je daarover zeggen... Niet echt een trend waar je blij van wordt, of wel?

Lees hier het artikel terug.
 

 

A photo posted by King Kylie (@kyliejenner) on


Thigh brow
De thigh brow past precies in het rijtje van de thigh gap. De Kardashian en Jenner zusjes maakten deze trend in 2015 door op hun knieën te poseren in zwemkleding. Op die manier ontstaat er een vouw tussen je heupen en je dijen die 'liefkozend' de thigh brow wordt genoemd. Hoewel deze trend realistischer is dan de thigh gap laten we 'm liever achter in 2015.

Lees hier het artikel terug.

Drinkflesjes voor volle lippen
Je kunt van alles zeggen over Kylie Jenner, maar het is in ieder geval zeker dat ze altijd weet hoe ze aandacht kan krijgen. 2015 begon met de vraag of ze haar lippen had laten opspuiten en binnen no time doken er gekke DIY projecten op van meiden die ook Kylie's lippen wilden hebben. Zo waren er meiden die drinkflesjes gebruikten om volle lippen te krijgen en dat liep niet goed af. Tijd om ermee te kappen dus en ook deze gadget zou verboden moeten worden...

Lees hier het artikel terug.

Welke social media trends mogen van jou verdwijnen?