Lifestyle

Deze vrouw leefde twee weken als een Victoria's Secret Model

12

Het leven van een model moet wel glamorous zijn, toch? Nou... Tatiana Boncompagni Hoover heeft twee weken als een Victoria's Secret model geleefd en dat was niet heel gemakkelijk. De modellen hebben een strak schema en moeten altijd op hun voeding letten. Lekker uit eten gaan zit er niet zomaar in. Ben je benieuwd naar de ervaringen van Tatiana? Lees snel verder. 

Dat de modellen van Victoria's Secret zo strak zijn, heeft misschien te maken met goede genen, maar dat is zeker niet genoeg! De modellen trainen en eten volgens een strak schema en Tatiana heeft zich aan dit schema gewaagd. Het was absoluut geen feestje zegt Tatiana, letterlijk en figuurlijk, want ze mocht niet feesten. Model trainer Heather Marr heeft Tatiana geholpen tijdens haar twee zware weken. Heather traint modellen iedere dag en de héle dag. Echt de hele dag, van 04:00u 's ochtends tot middernacht, door de enorm drukke schema's van de modellen. 

Heather is ervan overtuigd dat je moet trainen én eten voor het lichaam dat je wilt. Voeding en beweging werken samen en niet apart. Als je alleen gezond eet of alleen veel traint zul je nooit de gewenste resultaten behalen! Ze traint haar klanten ook voor een bepaald doel, de modellen hoeven niet per se sterk te worden. Het gaat er bij de modellen om dat ze er goed uitzien. 

De eerste keer dat Tatiana ging trainen met Heather was om 5:30u in de ochtend... Zó vroeg! De training bestond uit squats, 'jump' training en lopend planken. Tatiana was zeiknat van het zweet na de intensieve training. Vanaf die dag stuurde Heather iedere dag een nieuwe work-out naar Tatiana die ze de volgende dag zelf uit moest voeren. En die workouts waren niet makkelijk! Pistol squats (ohh nee!), allerlei soorten lunges, springende squats en 'star jumps'. Ouch, op de redactie voelen we de spierpijn al opkomen. ;-)

Tijdens de twee weken stuurde Heather motiverende e-mails naar Tatiana om haar te helpen de workouts door te komen. Dat heeft goed geholpen! Maar het sporten was dus niet alles... Eten als een model komt er ook nog bij. Tatiana dacht dat ze al vrij goed bezig was met haar eetgewoontes, maar trainer Heather was not impressed. Vooral haar snacks vol met koolhydraten werden meteen verboden. Ook van chocola en ijs mocht Tatiana niet meer snoepen. Dit was het nieuwe dieet van Tatiana:

In de ochtend:
Eiwit van 6 eieren, 30 gram havermout en een halve banaan

Tussendoor: 
240 ml Griekse yoghurt zonder vet met blauwe bessen 

Lunch:
Kipfilet (of kalkoen) gebakken zonder olie en zoveel groente als je wilt (bijv. kool, wortels, tomaten en champignons) en een appel, peer of perzik

Avondeten:
Hetzelfde als de lunch zonder fruit

Voor het slapen mocht Tatiana nog 120 ml hüttenkäse met een eetlepel pindakaas (met echt alleen pinda's en geen suiker) en een eetlepel cacaopoeder. Om het iets zoeter te maken mocht ze Splenda of Stevia toevoegen. Geloof het of niet, maar dit was Tatiana's favoriet van de dag. Op de redactie kunnen we ons niet voorstellen dat we dit zouden kunnen volhouden! 

Naast dat Tatiana het schema moeilijk vol te houden vond, was het aan de andere kant ook heel fijn. Ze hoefde helemaal niet meer na te denken over wat ze die dag zou gaan eten, alles stond al vast! En wat was het resultaat? Na slechts 5 dagen kon Tatiana haar buikspieren al veel beter zien en na twee weken was haar strakke sportbroek ineens een heel stuk losser gaan zitten. Tatiana gaat proberen het schema door te zetten, maar met de feestdagen is dat heel moeilijk! Vooral het sporten wil ze blijven doen.

Benieuwd naar de beautygeheimen van de Victoria's Secret modellen? Lees ze hier

Wat vind jij van de levensstijl van deze modellen? Zou jij het twee weken aankunnen om zo te leven?

LOVE dit artikel
5 meiden hebben deze blog geloved

Plaats een reactie

Je bent nog niet ingelogd.

of maak een nieuw account om een reactie te plaatsen.

Of login via Facebook

12 reacties

 • 2 jaar geleden xlionesx

  hoeveel is ze hier nu van afgevallen?

 • 3 jaar geleden Pindaplukkers

  Dat eten zo veel?

 • 3 jaar geleden Dolicious

  wat goed dat die vrouw het volhoud, maar het lijkt me ook wel heel zwaar.

  op een dag wil ik ook model worden maar dit is best wel erg

 • 4 jaar geleden Distel

  Oeh klinkt best lekker eigenlijk.. behalve dat ik dan in de avond wel heel erg rijst of aardappels zou missen Vooral het feit dat je gewoon een eetschema krijgt lijkt me best relaxed, niet meer hoeven nadenken over je eten!

 • 4 jaar geleden ❝ Diligite ❞

  Pff, heftig! Ik zou het niet kunnen.

 • 4 jaar geleden Okami

  De modellen sporten bij meerdere mensen. De bekendste waar ze bij trainen zijn Mary Helen Bowers (Ballet Beautiful NYC) , Justin Gelband (ModelFit) en Michael Olajide Jr. (Earospace NY). Naast boksen, ballet, pilates, yoga , cardio en gewichten heffen hebben ze ook nog elke dag castings, mensen die zorgen voor hun gezichts behandeling, lichaam etc.. Daarbij krijgen ze ook van meerdere mensen eetschema's. Het is dus niet zo dat ze met een trainer klaar zijn! Als je écht als een Victoria's Secret model wil leven moet je deze levensstijl dus helemaal overnemen , en niet enkel bij een trainer..

 • 4 jaar geleden Innocence

  Dit lijkt mij niet helemaal gezond.

 • 4 jaar geleden Sycamore

  Ik snap nou niet helemaal de link van het titel bij het artikel. Deze vrouw wilde er goed uit zien en daarom ging ze naar een coach die haar een trainschema en eetschema gaf. Maar wat heeft dit te maken met het 'twee weken lang leven als een victoria secret model'?

 • 4 jaar geleden Tamarputtman_

  zes eiwitten elke dag!! Ik zou gek worden van alle eiwitten

 • 4 jaar geleden Lisette

  het lijkt mij dat ze niet het het hele jaar zo eten, maar een aantal maanden voor de shows of zo.

 • 4 jaar geleden fleurdk

  Victoria's Secret Models eten zo eenmaal per jaar, niet hele jaar! Ik raad ook supplementen te proberen zoals Green Coffee of zo.

 • 4 jaar geleden Verhaalwaardig

  Maar eet je dan je hele leven dit? Of is dr ook variatie?

 1. 1