Celebs

Wie rockt de look?

Celebrities en modellen voelen altijd de druk om er goed uit te zien. De paparazzi liggen namelijk overal op de loer! Wekelijks worden de celebs gesnapt in hun dagelijkse outfit. Girlscene zet elke week de verschillende looks op een rij, van Kylie Jenner en Hailey Baldwin tot Gigi Hadid en Taylor Swift. Het is aan jullie om te stemmen: Wie rockt de look en wie slaat de plank volledig mis?

Kylie Jenner deelt graag kiekjes van haar dagelijkse outfits. Dit keer deelt ze haar look via een mirror selfie. De realityster ziet er iets meer casual uit dan we haar meestal op Instagram zien maar hé, ook Kylie heeft soms een chilldagje. De brunette draagt een simpel wit T-shirt en een lichte jeans. De zwarte sneakers met gele accenten zijn nog het meest opvallend aan haar outfit. Simpel, maar mooi! 

Als er iemand een topjaar heeft gehad dan is het Gigi Hadid wel. De carrière van het topmodel ging als een speer en nog steeds haalt ze grote opdrachten binnen. Zo is deze week bekend geworden dat Gigi een eigen collectie bij Tommy Hilfiger krijgt! Ook had ze de eer om op de eerste Instagramfoto van Donatella Versace te staan. Uiteraard was daar een super fashionable outfit voor nodig. Gigi draagt een kleurrijke jas en broek met verschillende dierenprintjes van Versace (dûh). 

Hailey Baldwin heeft niet veel nodig om er beeldschoon uit te zien en daarom doet ze dat ook niet ;-). Het topmodel poseert voor de foto in een witte jurk die strak om haar lijf zit. De spierwitte sneakers matchen met haar jurk en laten haar er extra bruin uitzien. Qua accessoires houdt de blondine het ook simpel, ze gaat voor een enkelbandje en simplistische ketting. Maarre Hailey, hoe houd je zo’n witte jurk schoon? 😉

Wij hebben geen witte kerst, maar Taylor Swift heeft meer geluk. Zij is op dit moment sneeuwpoppen aan het maken met haar broer en Calvin Harris (het is dus zeker nog aan!). Hiervoor heeft ze zich dik ingepakt. De zangeres draagt een donkergroene winterjas met een zwarte skibroek. De gebreide muts met pompom maakt de look helemaal Taylor. Leuke inspiratie voor skivakantie of als het ooit nog koud wordt in Nederland ;-).  

De twee sterren uit de serie The Fosters zijn in het echt ook dikke vriendinnen. Maia Mitchell draagt een donkergroene crop top en kokerrok van fluweel met daaronder zwarte enkellaarzen. Ze draagt haar spullen bij zich in een leren handtas. Cierra Ramirez gaat daarentegen voor een witte broek met een nog kortere crop top. De actrices zien er allebei erg sexy, maar nog steeds stijlvol uit! 

Shay Mitchell heeft naast haar drukke baan bij Pretty Little Liars ook een dagtaak aan social media. De actrice is erg actief op Instagram en Snapchat, en heeft zelfs een eigen YouTube-kanaal! Vinden wij erg leuk, want zo kunnen wij makkelijk afkijken bij de geweldige stijl van de brunette. Shay poseert voor een deur met een camelkleurige winterjas. Ze combineert het kledingstuk met een zwarte top, jeans en Adidas Superstars. Een zonnebril en clutch erbij, en de look is compleet! 

Ashley Benson mocht vorige week 26 kaarsjes uitblazen en dat vierde ze gepast met een groot feest. Een aantal PLL collega’s waren ook aanwezig op haar verjaardagsfuif. Na haar verjaardag deelde de actrice nog even een #throwback van deze prachtige outfit. Ashley is gefotografeerd terwijl ze een spierwitte crop top met een blauwe leren kokerrok draagt. Aan haar voeten zitten nude sandalen met hoge hak. Een prachtige, classy outfit! Wat ons betreft kun je dit zo aan naar een Oud en Nieuw feestje. 

Nu we toch op de Pretty Little Liars toer zijn delen we ook nog even de outfit van Lucy Hale ;-). Niet zomaar een outfit, de outfit die zij draagt op de nieuwe promotiefoto’s voor het nieuwste seizoen! Hierin maken ze een tijdsprong van vijf jaar en dat betekent dat het leven van de Liars er compleet anders uitziet. Dus ook hun kledingstijl. Lucy draagt een donkere outfit met een doorschijnende blouse en een wijduitlopend rokje. De donkerrode lipstick geeft de look een extra duistere touch. Helemaal in de sfeer van de mysterieuze serie! 

Wie rockt de look? En wie slaat de plank volledig mis?