Celebs

Hoe gaat het nu met Ashley Tisdale?

This feeling is like no other, I want you to knoooooooow... Herinner je de geweldige tijden van High School Musical nog? Vooral Sharpay was geweldig. Inmiddels zijn we zo’n 10 jaar verder en ligt de tijd van High School Musical ver achter ons. We horen nog veel van Vanessa Hudgens en Zac Efron, maar hoe gaat het nu eigenlijk met Sharpay eh… Ashley Tisdale?

Als er iemand in de spotlight is opgegroeid, dan is het Ashley Tisdale wel. Wist je dat ze in haar jeugd al in ontelbaar veel commercials te zien was? Ashley is een heuse kindster! Hoewel ze begon met spelen in musicals – ze heeft Annie en Les Misérables op haar cv staan – duurde het niet lang voordat ze op televisie te zien was. Met haar familie verhuisde ze naar Los Angeles en de rest is geschiedenis…

Ashley speelde in The Suite Life of Zack & Cody, maar je kent haar misschien vooral van haar rol als Sharpay in High School Musical. De film deed het zo goed dat het de meest bekeken Disney Channel film van 2006 was! Mede door haar rol in deze film werd Ashley steeds bekender in Hollywood, maar wat heeft ze na die tijd gedaan?

Na het winnen van twee Primetime Emmy Awards tekende Ashley een contract bij Warner Bros. Records. Ze besloot om de tijd van High School Musical even los te laten, vandaar dat Ashley’s eerste album Headstrong R&B en hiphop invloeden heeft in plaats van typische High School Musical songs. Toch was het niet einde van het High School Musical-tijdperk, want Ashley was gewoon weer te zien in de tweede (en derde) editie van de film. En verder? Je zag Ashley in films zoals Bring It On, Sharpay’s Fabulous Adventure, Scary Movie 5 en Playing It Cool.

Niet alleen het spelen in films vindt Ashley leuk, ook het produceren van films is iets wat ze zo leuk vindt dat ze haar eigen bedrijf begon. Dat is trouwens niet het enige waar ze druk mee was, want ze is zelfs de studio ingedoken om een tweede album op te nemen. Naast het zingen produceerde ze nog meer films, acteerde ze meer en meer en werd ze verliefd… Ze ontmoette Christopher French, een zanger, en trouwde hem in 2014. Een happily ever after dus!

Wat vind jij van Ashley Tisdale?

Must reads 👀