Celebs

Hoe gaat het nu met Zack & Cody?

14

Dolle avonturen in een hotel, veel humor en een blonde tweeling... We hebben het natuurlijk over The Suite Life Of Zack & Cody! Helaas is de serie van de buis en zijn we de tweeling uit het oog verloren. Hoe zou het nu gaan met Zack en Cody? Of ehhh... Dylan en Cole Sprouse. De afgelopen jaren waren de jongens vooral in de schoolbanken te vinden en raakte Dylan betrokken bij een naaktfoto-schandaal. Het mag duidelijk zijn: de jongens zijn all grown up en vooral heel erg knap!

Heeft er iemand een fijner leven dan Zack en Cody? De tweeling woont in het hotel van hun moeder, The Tipton. Samen beleven ze allerlei avonturen in het hotel en worden er de nodige grappen uitgehaald met de verwende dochter van de hoteleigenaar London Tipton en de oppas Maddie. De tweelingbroers zijn overigens heel verschillend -Zack flirt met de meisjes en doet niet zijn best op school, terwijl Cody meer een nerd is- en we kunnen ze dan ook door hun verschillende kledingstijl uit elkaar houden.

We hebben drie seizoenen van de serie mogen genieten. The Suite Life Of Zack & Cody -of Het Hotelleven van Zack en Cody in het Nederlands- werd van 2008 tot 2010 uitgezonden op Jetix en Disney XD. We zijn de blonde tweeling niet vergeten en we vragen ons regelmatig af hoe met met de acteurs gaat nu de serie is afgelopen? Girlscene besloot het uit te zoeken. 

 

A photo posted by VS (@__vs.__) on

 

A photo posted by Văn Khánh Nguyễn (@kelkelmr) on

De tweeling is inmiddels 23 jaar en we kunnen alvast verklappen dat ze héél knap zijn geworden! 

Dylan Sprouse
Dylan verruilde de tv-set voor de schoolbanken. De hunk werd toegelaten tot de New York University en ging video game design studeren. In mei 2015 behaalde Dylan zijn diploma en is hij officieel afgestudeerd! Tijdens zijn studie kwam Dylan nog even in het nieuws wegens een naaktfoto-schandaal. Eerst plaatste hij zelf een foto op social media waarop hij niks draagt behalve een boxer en je zijn 'zaakje' goed kunt zien. In 2013 lekte een naaktfoto uit. Gelukkig loste de acteur het goed op met wat humor, hij schreef 'Oeps, volgens mij ben ik niet veertien en dik meer' op Twitter. 

Nu Dylan is afgestudeerd pakt hij zijn acteercarrière weer op! In september werd bekend dat hij een rol in de thriller calledDismissed heeft bemachtigd. De thriller gaat over een leraar Engels die in de problemen raakt door een ijverige student (gespeeld door Dylan). Yesss, we hoeven Dylan dus niet meer te missen op het beeldscherm! Eén minpuntje: Dylan is bezet. 

 

A photo posted by Cole Sprouse (@colesprouse) on

 

A photo posted by Cole Sprouse (@colesprouse) on

Cole Sprouse
Ook Cole heeft zijn acteercarrière on hold gezet om te studeren aan de New York University. Hij is wel een andere richting op gegaan, Cole heeft humanities & archaeology gestudeerd. Jep, ook Cole is in mei 2015 afgestudeerd! Cole heeft overigens een hilarische Instagrampagina waarop hij mensen vastlegt die van hem (ongevraagd) een foto maken. Tja, als iemand het bij jou doet dan mag je het ook terugdoen ;-). Op zijn 'gewone' Instagramaccount plaatst hij prachtige foto's. 

Ook Cole is niet genezen van het acteervirus. De hottie is alleen niet op het beeldscherm te zien, maar staat op de planken voor een toneelstuk in the Whitney Museum. Geen zorgen, Cole heeft aangegeven dat hij af en toe een auditietape opstuurt.

De broers hebben onthuld dat ze samen veel schrijven, wie weet komen ze binnenkort met een eigen serie of film! Het komt in ieder geval helemaal goed met Dylan en Cole en we zullen zeker weten nog veel van ze horen. We can't wait! 

Keek jij ook altijd naar The Suite Life Of Zack & Cody? Wie vind jij leuker: Dylan of Cole? 

Bron, bron, bron

LOVE dit artikel
6 meiden hebben deze blog geloved

Plaats een reactie

Je bent nog niet ingelogd.

of maak een nieuw account om een reactie te plaatsen.

Of login via Facebook

14 reacties

 • 3 jaar geleden Ilayda

  omgg

 • 3 jaar geleden Peej

  Leukkk

 • 3 jaar geleden Anneli

  Nostalgie

 • 3 jaar geleden Tralala

  Hoi, wil je super makkelijk geld verdienen?

  Dan is dit echt de beste manier: https://www.cash4girls.nl/aanmelden.php?ref=63204

  Je verdient geld door mailtjes te lezen, op banners te klikken, enquetes in te vullen etc.

  Het werkt echt supergoed ik heb dit jaar al 75 euro eraan verdiend zonder er heel veel moeite ingestoken te hebben!!

  https://www.cash4girls.nl/aanmelden.php?ref=63204

 • 3 jaar geleden fleurdk

  Ik vind Cole nog heel erg op dat kleine jongentje lijken, echt schattig

 • 3 jaar geleden suburbia

  Voor de mensen hieronder, het instagram account waar hij foto's van andere mensen plaatst is @camera_duels (het is geverifierd)

 • 3 jaar geleden Emma

  @dreamxo maar dat is toch niet dat account waar hij foto's post van anderen die foto's van hem maken?

 • 3 jaar geleden dreamxo

  @Emma gewoon colesprouse

 • 3 jaar geleden Isabelle

  What about the suite life on deck?!

 • 3 jaar geleden Tamarputtman_

  Ik vind Cole nog heel erg op dat kleine jongentje lijken, echt schattig

 • 3 jaar geleden formidable

  Ik keek ook altijd naar Zack en Cody. Ze zijn nu echt mega knap geworden!! ♡_♡

 • 3 jaar geleden Emma

  Ik wil graag weten hoe dat instagram account van cole heet!

 • 3 jaar geleden Lisette

  Vroeg me af wat ze nu deden haha

 • 3 jaar geleden HarryStylesismybae.

  Ze speelden daarna ook nog in The Suite Life On Deck.

 1. 1